Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Elnézést mindenkitől!

RapidFX Előzmény: #484560

Szia!

Nem tudom azt miből vetted ki, hogy belátom, hogy néha túllőttem a célon? (ez jó kis mondat lett…)

Szóval szerintem én sehol nem lőttem túl a célon. Leírtam a gondolataimat, tapasztalataimat az itt felsorolt robotokról és szolgáltatásokról. Megpróbáltam tárgyilagos és érzelemmentes lenni a kérdésekben és vitákban. Ennyi és nem több, amit írtam.

De mindegy hagyjuk, maradjunk a témánál!

Azzal semmi probléma nincs ha valaki megosztja a tapasztalatát másokkal és olyat ajánl ami neki is bejött. A probléma ott van ha az ember csak azért ajánl, hogy jutaléka legyen! Meggondolatlanul, tapasztalatlanul és hozzáértés nélkül ajánlgatnak emberek pénzügyi termékeket!!! Nem véletlenül próbálják ezt a területet szabályozni évtizedek óta a világban. Az internet folyamatos térnyerésével sokkal könnyebb dolga lett a „direkt értékesítésnek”. Ez magával hozta a sok csaló és szélhámost előtörését is sajnos az emberek kárára. Ha porszívót vagy víztisztítót veszel mlm-ben maximum visszaviszed (ha teheted) vagy anyagilag egy sokkal kisebb kár ér, mint ebben a szakmában ahol a dollár ezrek csak úgy repkednek.

Szóval szerintem az embereknek sokkal körültekintőbben kellene eljárniuk amikor a megtakarításaikkal a forex világába csöppennek egy képzetlen vagy direkt rossz szándékú „direkt értékesítő” által.

Apollo:

Nem azt írtam, hogy biztonságot ad a láttatott floating az apollo esetében, hanem hogy pozitív hozzáállást tükröz részükről! Továbbra is nagyon kockázatosnak tartom a kereskedési stílust!

Azt hogy a BSI mindent megtesz a tőke védelmében én nem merném kijelenteni, hiszen nem láthatunk bele a tulajdonosok fejébe… Részemről a tőkevédelem ott kezdődik, hogy van egy letétem egy svájci bankszámlán és annak a terhére biztosít nekem a brókercég egy keretet amin tradelhetek.

Pénzem a BANKBAN van nem az offshore brókercég számláján! Ezenkívül ha kezelt számlás ügyfél vagyok, akkor a szerződésben meghatározott tőke garanciát a bróker cég garantálja számomra ne a számlakezelő!!!! Azaz ha elérem a meghatározott mínuszt (akár nyitott kötés vagy folyamatos lezárt mínusz után) akkor a brókercég automatikusan zárja a pozíciókat és megvonja a kereskedés jogát a számlakezelőtől. Ez sem 100% de már közelít…. 

Cég amelyik Hong- Kongba vagy New Zealand-on van ugyan olyan nagy probléma!!!!

Ezt már a qxxl kapcsán számtalanszor leírtam. Ki fogja adni a tőke garanciát? Egy Hong-Kong-i cég???

Az emberek többségének egy-egy ilyen ajánlatnál kizárólag a nyereség lebeg a szeme előtt a kockázatok felett nagyon gyakran átsiklanak. Én azt szeretném elérni a bejegyzéseimmel, hogy mindenki legyen sokkal körültekintőbb. Privátban kapott levelek azt tükrözik, hogy jó úton járok.

Mindenkinek köszönöm, aki írt és elnézést, hogy nem válaszoltam mindenkinek, de olyan dolgokat amiket ide is beírok nem szeretném még egyszer leírni. Ja és továbbra sem fogok senkinek semmit javasolni, mert én nem tudom vállalni olyan valamiért a felelősséget, amit nem ismerek teljesen, vagy nem én csinálom. (én meg nem végzek és nem is fogok számla kezelést… )

Perfectofx-ről még nincs véleményem, mivel nem igazán néztem még utána, de nemsokára tervezem!

Irbenisről:

Tudomásom szerint jóval több mint 1.000.000 volt a MAM számlán. Valószínűleg valamilyen mlm-es adatbázisból dolgoztak. Amennyit lehet manapság hallani a forex-ről nem volt nehéz dolguk ezer embert behozni a rendszerükbe szerintem.