Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Elnézést mindenkitől!

HZ-FX Előzmény: #483757

Én csak rövidebb válaszra érek rá, ha nem probléma...

Örülök, hogy belátod, hogy néha túllőttél a célon, azzal amit csináltál. Nem haragszom, semmi gond. Én is lezártnak tekintem a vitát.

Szerintem, ha valaki talál egy jó (vagy jónak tűnő) lehetőséget és ezt megosztja másokkal, azzal nincsen semmi probléma. A Facebookon ezt csinálják emberek ezrei nap, mint nap. A világon több száz, illetve több ezer direkt marketing üzlet bonyolódik naponta az emberi kommunikáció által. Találnak valamit az emberek, elkezdik használni és utána továbbajánlják, beszélgetnek róla előnyeiről és hátrányairól. Ez egy természetes dolog...

Visszatérve az Apollo Money Makerre:

Szerintem is az Apollo Money Maker esetében egyfajta biztonságot ad a felhasználóknak az, hogy látják a nyitott kötéseket és a lebegőt. Nincs a felhasználók elöl eltitkolva semmi. Ez korrekt. Azt is látják a felhasználók, hogy az Apollo Money Maker és a BSI mindent megtesz, azért, hogy megvédje az ügyfelek pénzét, és ez az elsődleges szempont. Ha az ügyfél nem keres pénzt akkor a cég sem. Ez is korrekt, mert nincsen más költség csak a nyereség utáni jutalék. Aki használja a robotot, az látja, hogy a BSI hosszútávon gondolkodik és mindenről korrekten tájékoztatja ügyfeleit.

Az hogy a cég, hol van bejegyezve számít, ha korrekt az üzletvitel és a kereskedés? Nem férnek hozzá a pénzedhez, mert az a brókernél van. Érdekes, hogy az a cég amelyik Hong Kong-ban vagy Új Zélandon van bejegyezve az nem probléma? Szerintem teljesen mindegy.

Offsore céget még Amerikában és Svájcban is lehet csinálni, tehát ennyi erővel ráfoghatjuk, hogy ezek sem megbízhatóak.

Egyébként kíváncsi lennék a véleményedre a Perfectoval kapcsolatban is!

Irbenisről:

Korábban, ha jól emlékszem valaki azt írta, hogy a MAM számlájukon 1 millió dollár volt. Ez lehetséges weboldal nélkül? Mert szerintem nem! Szerintem, ha csak személyes ajánlásokon keresztül terjedt, akkor nem lehetett több pénz, mint max. 200 ezer dollár.