Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Muskatli Előzmény: #481076

szerintem meg nem a cégnél pattogott a labda december óta, akkor a kötvénykamat miatt inkább aláírták volna, h ne kelljen SCS-nak a pakkjától megválnia.

azzal egyetértek, hogy az új hitel feltétele valószínűleg keményebb, mint amire számítottak, de hogy ez költségekben, biztosítékokban és/vagy kötelezettség vállalásokban másabb, az nem derült ki.

de úgy tűnik vannak más lehetőségek is a porondon és most valamiért nem annyira sürgős a dolog. gondolkoznak, h aláírják/küzdjenek a jobb feltételekért vagy más megoldást keressenek (ezeket pedig gondolom hónapokkal ezelőtt elindították már).

mivel ezen fenti infók kiolvashatóak a reggeli nyilatkozatból, azaz mindenki számára nyilvánvaló volt, én továbbra sem tartom feldumálásnak (sőt ezt akár lehetne rossz hírnek tartani is....). benne van, h megvan az OTP új jóváhagyása, nézegetik (azaz nem fejüket vesztve írják alá), de van több egyéb lehetőség is, amiből lehet valami. ráadásul mint ahogy írtam, kiegyensúlyozott volt ma mindkét oldal, ha úgy lenne ahogy írtad, akkor túlsúlyosnak kellett volna lennie valamelyik brókercégnek... de nem így volt.

az ismeretlen 100k részvényből már eldurranthattak egy jópárat az elmúlt napokban, és nem is feltétlenül biztos az sem, hogy a teljes arra az 1-10%-ra utazott.