Re: Lehetőség az újabb hajónapló megírására:)
Trisz Előzmény: #478390Zotya!
Tetszenek a bejegyzéseid. A múltkor amikor írtad, hogy lehet egy lerántás is 15-ig (ha jól emlékszem. ) Bár összeget nem mernék megjelölni, de a gondolattal egyetértek. Mostani bejegyzéseid is szimpatikusak. Én is úgy érzem, hogy felfelé is lefelé is mindenki át van verve. Én mostanában elfáradtam a fórumozástól. Nem szeretném, ha te is elfáradnál. Kicsit erősítenélek.
Olyan fórumozó támad azzal, hogy csak azért írsz ilyen véleményt, mert el akarod adni, aki naponta 5x beírja, hogy 50-nél azonnal dobja, sőt lehet hogy előbb is. Remélem nem szívod mellre. (Mellesleg az összefüggést sem értem egészen. Ha valaki el akarja adni nem azzal csinál vételi kedvet, ha azt írja, hogy oda-vissza át vagyunk verve.)
A másik hatalmas bődli, a 90%-os kisbüfi tul. hányad. Kicsit gondoljunk bele. Te egy napirendi pontot nem tudtál keresztül vinni. Azóta pedig nem erősödött a kicsik vételi kedve. Most a jogi lehetőségekről ne is gondolkodjunk. Csak az árfolyam oldaláról nézzük meg. Nem ekkora hányadnál, hanem csak kb pár milliós db-szám esetén is képtelenség lenne, hogy ilyen kemény ellenőrzés alatt legyen a kereskedés. Ft-ozók kizárva, a hangulat naponta többször változik gyökeresen, az árfolyam pedig szilárd. Ez csak erős kezek teljes egyeduralmával valósulhat meg. Egyébként ezt a kritikát Macika fogalmazza meg, aki a mélypont előtt alatt és után teleírta a topicot azzal, hogy a biztonsági őrök adják. (Sugallva, hogy mindenki meneküljön.) Majd később megpróbálta letagadni, miután már maga is belátta ennek képtelenségét.
Szóval ne szegje kedved, ha fura illogikus ellenvéleményekkel találkozol. Majd egyszer ezeket is megértjük. A tőzsde végül mindenre megadja a magyarázatokat is.