Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #468794

"Először is az idézet, most már tényleg tessék elolvasni :)"

Mea culpa, belenézegettem amiket találtam visszanézve, de nem jöttem rá, hogy melyikre gondolsz :( Megtennéd, hogy most külön beteszed ide? Én meg megígérem, hogy elolvasom :)

"Egyébként erős kételyeim vannak, hogy az általam belinkelt havi veszteségeknél is a teljest és nem a véglegest láthatjuk..."

Node, ha ennyi veszteség sem volt, akkor miért álltak meg a németek? Hiszen még ezen számok sem lettek volna "komoly" veszteségek... Hitler biztosan nem rendel el offenzíva leállítást, ha azt mondják, hogy egy tucat Tigris veszett el az offenzíva alatt :o

"nem képesek ekkora páncélos - gyalogost meg végképp- erőt összpontosítani egyetlen támadásra, ahogy még az elején írtam, innentől indul meg igazán a szekér a lejtőn"

Én pedig erre gondoltam, hogy VALÓSZÍNŰLEG az is lehet a kavarodás tárgya, hogy az itt elszenvedett veszteségek összmosódnak az ütközettel (például a javításra hátravont tankok is megsemmisülhettek ezen offenzívák során), és valószínűleg "nagyvonalúan" egy számadatnak adták meg.

Most ahogy felfejtődnek a napok és a történések, valószínűleg tisztábban fogunk látni, de akkor meg nem értem, hogy miért állt meg az offenzíva? Hiszen ha még ennél is kisebbek a veszteségek, akkor az már szinte annyit tesz, hogy a kurszki csata nem is létezett, hanem csak a szovjet propaganda egyik munkaanyaga :o