Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

nemtoom Előzmény: #468721

A forint értékével kapcsolatban mindenképpen Matolcsyval kell beszéljél. Lehet hogy még neki sem jutott eszébe, hogy a forint elértéktelenítése milyen jót tett az országnak. Megkockáztatom, együtt még azt is ki fogjátok találni hogy miért lesz jó a 400 Ft-os euróárfolyam.

Nem gúgliznál be egy 2010 áprilisi bankközi forintpiaci cikket?

"A szuverén magyar kockázati felárat a befeketető fizeti meg a biztosítónak a befektetése biztonsága érdekében. Magyarország az egyetlen, aki felé a befektetők ezt a költséget nem érvényesítik." Teljesen igazad van, lemaradt a "Szerinted" odaírása. Viccesnek szántam de nem az.

Az egyik legnagyobb foglalkoztató az építőipar. tavaly kevesebb lakás épült, mint a II. vh legrosszabb évében. A kormány kezdeményezte a 2007-2013 közötti időszak támogátasi kvótájának átütemezését, mert nem képes megteremteni a lehívás feltételeit. Több ezer milliárd forint ragadt be (nem csak az építési igénnyel járó beruházásoknál, hanem összesen)

A pénzintézetek leépítenek. Az egészségügy leépít. Az oktatás leépít. A közszféra leépít. Egyedüli remény a fegyveres testületeknél van, ott visszatérnek a daliás idők vitézurai a szolgálatba.

A normális munkaerő-felesleg Ausztriában, Svédországban, Németországban, Angliában és a világ számos más pontján fecsérli a tehetségét aprópénzért. Bocsáss meg nekik, hogy nem vártak a te hívó szavadra, és nem stokizták be magukat a mélyhűtőbe.

Az exportra termelő jelentősebb cégek az anyaválallalat tulajdonában vannak. Összeszerelnek. Az anyacég által megállapított áron. Majd ha az audi átteszi a székhelyét Győrbe, újra megbeszéljük a nyereség keletkezésének helyét.

"Brüsszel szerint rendben van." (Mármint a 299 Ft-os ezévi euro árfolyam.) És szerinted is? Mert ez nagyon fontos, ha te azt mondod hogy nono, lehet hogy Brüsszel is kivár a véleményével.

Újraszámolt költségvetés. - ha én bemegyek egy házba (bármelyikbe) nem azon gondolkodom, hogy rám fog-e szakadni. Ha valaki csinál valamit, értsen hozzá. Vagy ne csinálja.

Az előzőek alapján miből gondolod, hogy a 2012-es 3%-os hiány rendben van? Ha 350-nek tartod normálisnak a forint árfolyamot, hogy lesz meg a költségvetés, ha 299 forinttal számol? Ha a költségvetést szerinted akárhányszor újra kell számolni, melyik lesz a jó? Azt ne válaszold, hogy csináljunk jó sokat, és majd a végén megmondjuk, hogy melyikre gondoltunk (bocsi a többes szám első személyért) Tőled többet várok.

Tehát a 18%-os elértéktelenedés szerinted 0. Ismételten javaslom hogy Matolcsyval feltétlenül beszélj, mert érveid egy új világot nyitnak meg a tudatlanok számára. Lehetsz te Járai helyett az új barátja.

Az idióták veszítenek ha nyernek, a nem hülyék nyernek ha veszítenek. Matolcsy!!!!

Kormányaink jelmondata:

"Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni, nyilvánvalóan végig hazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz."