Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

lagwagoner Előzmény: #461346

Lagwagoner: "2009-ben meg "agyon" longolt; ezzel "keresett" 100%+ -ot,"

_AT_: "Hát ehhez képest a Nyilasi2015 nem igazán remekel."

Ember! Senki nem beszélt itt a Nyilasi alapról :-)))) 2009-ben nem is létezett az alap! 2009 tavaszán a végitéletet hirdette mindenki (S&P500: 666). Attila meg akkor -blogja szerint- izzította a longokat (részvény, magyar államkötvény). Ez volt a lényeg abban amit mondtam.

Pont.

Tudom. Tehát részben kibicként spoilerkedsz, személyeskedsz sokszor és ismételgeted propagandádat. (persze vannak értékes hozzászólásaid is amikor olyan a hangulatod. Ahogy azonban emelkedtél a ranglétrán, VIP-ként már csak fröcsögés van jórészt tőled. Omnipotensnek hiszed magad).

Bár most látszólagos elmondott prioritásod a devizák árfolyamainak alakulása (ami pedig szintén szerencsejáték, csak h tisztában legyél vele), ugyanakkor sokszor többieket hülyének nézve osztod az észt holott erre sokan nem kíváncsiak, amint olvashattad (valahonnan ki is vagy ugye tiltva gyakorlatilag, ami azért ritka).

Rendben van, hogy szarba se veszed a tőkepiaci befektetéseket, és kajánul alaptalanul szidsz, provokálsz, és demagóg módon ismétled magad (ezzel demoralizálod az adott szoba forumozóinak hangulatát), de felhívom a figyelmedet a böngésződ bal felső sarkában levő címre:

STOCKLANDYARD - AZ ELSŐ KÖZÖSSÉGI TŐZSDEPORTÁL

Így első sorban ennek tükrében BESZÉLGETNEK ÉS SEGÍTIK egymást a felek, nem pedig köpködik le egymást. (Mégha ez kélyes /egyetlen/ örömöt is okoz neked)

Én sem osztom az észt az OTP, RFV szobákban, mert szerintem mekkora hülyeség ezeket tartani. Read-only-ban olvasom őket, megismerve MÁSIK FÉL ÁLLÁSPONTJÁT.

A Politika Totyikban sem olvashattál sokat tőlem, mert én nem folytatok pártpropagandát, nem komcsizok, zsideszezek stb. Nem ezért vagyok itt, átugrom ha valami nem érdekel.

Ez egy kis létszámú rétegoldal, ahol -gondolom én- az adott témába vágó hozzázólásokat olvassák szívesen a forumozók (ELSŐSORBAN a tőkepiaci ügyletekben érdekeltek). Én pont azért jöttem ide, hogy ne az ostoba, populista, primitív köpködést kelljen olvasnom, mint a nagy forumok nagyrészénél, hanem a témába vágó komptensek véleményét. Nem magamra meg az offolókra vagyok kíváncsi, hanem az adott témában érdekeltekére. Ez nem azt jelenti, hogy a KIBICEKET NEM LÁTNÁNAK SZÍVESEN az adott szobában érdekeltek, de idegelni, sértegetni, lecture-onlyban SZÉTOFFOLNI nem szép dolog, nem elegáns, és topic (íratlan) szabályának megsértésének, megtaposásának minősül szvsz.

Köszönöm. Respect.

És bocs mindenkitől az OFF-ért, de már itt volt az ideje :-(