Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #461337

"128 2012.01.01 10:07 lagwagoner (Kezdő fórumozó) Re: nincs cím Címzett: @lagwagoner

2009-ben meg "agyon" longolt; ezzel "keresett" 100%+ -ot, pedig akkor már az folyt a csapból is, hogy kagylóval fizetünk. A tőkepiaci szereplőknek van egy ilyen szokásuk, hogy longolnak, shortolnak."

Válasz erre:

"Hát ehhez képest a Nyilasi2015 nem igazán remekel."

Az összes többit valóban ad hominem te költötted hozzá, hiszen amit most lertál, azzal kapcsolatosan én történetesen semmiféle véleményt nem írtam, de ez téged ezek szerint a legkevésbé sem zavar, te már azt is tudod, hogy én mit írtam volna és gyorsan ad hominem le is szúrsz érte :) Én meg csak nézek ki a fejemből, hogy "mi van már megint?" :)

Egyebekben már számos alkalommal leírtam, hogy nem tőzsdézek, mert távol tartom magam a pénzben denominált szerencsejátékoktól, én vállalkozásokat építek, amelyeknek a hosszú távú jövedelmezőség az alapja és nem a gyors meggazdagodás és ezekben a "hozam" értelmezhetetlen, mivel ezek jövedelmet termelnek. Engem ebből a kontextusból nézve érdekel a devizák árfolyamának alakulása, avagy az EUR sorsa, mert én pont nem szerencsejátékot akarok játszani, meg sportfogadásokat kötni, hanem szerződéseket, és ott nagyon nem mindegy, hogy milyen formában és devizanemben, valamint feltételekkel kötöm meg azokat.

Én pont nem akarok tőzsdézni, hanem ""kiszámíthatóan"" szeretnék üzletelni. Nem egyszerű.