Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #460942

"Én nem a kormány ellen, hanem a kialakult helyzet ellen vagyok, így el sem jutok odáig, hogy összevessem megalapozottan a különböző kormányokat."

Én meg itt kezdem, mert szerintem csak azzal lehet kalkulálni alternatívaként, ami létezik, vagy ami megvalósítható.

"Siralmas a szinvonal. Remélem, hogy bizonyos portálokon (az itteni kivétel:) a kommentek és kommentelők gondolatai nem reprezentálják az ország lakosságának értelmi, érzelmi szinvonalák, mert ha igen, akkor sírnivalók vagyunk."

Sírnivalóak vagyunk, mert ilyenné tettek minket. Nem véletlenül írtam, hogy többek között azért szereti a nép ezt a kormányt, mert végre nem a bűnös nemzet tudatát akarja állandóan hangoztatni, hanem néha úgy is érezheti, hogy nekünk is van szavunk. Erre írtam, ezt már annyira szomjazták, annyira szükségük volt erre, hogy az sem érdekli őket, ha emiatt kicsit rosszabbul megy, mert ehhez már hozzászoktak. Ahhoz, hogy beszólunk a nagyoknak és a végén még igazunk is lesz, ahhoz nem szoktak hozzá. De élvezik. És ez jó dolog.