Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Margaretta Előzmény: #460904

Én nem a kormány ellen, hanem a kialakult helyzet ellen vagyok, így el sem jutok odáig, hogy összevessem megalapozottan a különböző kormányokat. Mivel eddig egyiket sem tartottam olyannak, akiktől országunk felemelkedését láttam volna. Így nem is dícsérem, dícsérhettem az előző kormányt sem. Én, mint írtam, ne fújjon már az a hülye szél sehonnan. Megpróbáltam, megpróbálok "ellenni" a bőrömben. Azért még lehet és van véleményem és igyekszem nyitva tartani a szemem és tisztábban látni. Bár, bevallom, ahogy telik az idő ez egyre kevésbé sikerül. Régebben nem olvastam el írásaidat, mert túl hosszúak voltak és sokmindennel nem értettem egyet, de mostanában igyekszem végigolvasni, mert ez is egy adalék. Van, hogy rágódok is rajta. Különösen amiatt, hogy a médiának a 2004-es cunami óta nem hiszek, sőt akkor le is írtam magamban. Különösen amiatt, hogy a rossz hírek zúdítása és a

, hisztériakeltés a módszerük. Na, a kommentelőkről nem is beszélve. Siralmas a szinvonal. Remélem, hogy bizonyos portálokon (az itteni kivétel:) a kommentek és kommentelők gondolatai nem reprezentálják az ország lakosságának értelmi, érzelmi szinvonalák, mert ha igen, akkor sírnivalók vagyunk.