Re: nincs cím
matgab Előzmény: #458248Én abban biztos vagyok, hogy a politikusokon nem fogja senki elverni a port... Csak törvényekkel lehetne elverni, viszont a törvényeket ők maguk hozzák.
Másrészről én is örülök neki, hogy igazam lett- pontosabban jól láttam, hogy Drábik és Bogár jól látja- de abban is biztos vagyok, hogy ebből a válságból mi középosztály fogunk a legnagyobb szívással végigmenni, mi veszítünk a végén a legtöbbet.
Harmadrészt mivel az emberek és a politikusok legnagyobb része továbbra sem látja át az egész hitelpénzteremtő rendszer visszásságait ezért a rendszer fenn fog maradni, a kérdés, hogy a pénzügyi elit tudja-e esetleg mérsékelni mohóságát.
Negyedrészt nemcsak a nácik léptek fel ez ellen a pénzügyi rendszer ellen, én úgy látom, hogy a kínaiak is próbálják a maguk alternatív útját járni, amivel le is körözik az egész világgazdasági fejlődést.
Ötödrészt, a "zsidózás" bizonyos szempontból jogos, hiszen a pénzügyi elit nagy részét ők adják, sajnos ez egy évszázados szokás náluk, hogy a pénzügyi trükkökkel fosztják le a társadalom többi rétegét, viszont természetesen a zsidók nagy része nem tartozik a pénzügyi elithez, sőt őket (a normál zsidó halandókat) a pénzügyi elit maga is pajzsként maga elé tartva szívatja.