Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #458218

"A maradék 5% egy része meg a pénzügyi elit részeként érdekelt a rendszer fenntartásában."

És ennek a pár százaléknak a jellemzően "szabad gondolkodó" (naná, ennyi pénzzel, munka és elfoglaltság nélkül könnyű) az, aki telefirkálja a netet, uralja a forumokat és meghatározni próbálja a közgondolkodást. Arról már nem is beszélve, hogy a haverok, jól eltartott társaságok révén uralják a fizetett média nagy részét is. Ezt szokták teljes tévedéssel jobbról "zsidózásnak" nevezni, pedig erről valóban szó sincs, pontosan arról van szó, amit az a Valaki írt.

A "PÉNZÜGYI ELIT" (És ebben a kontextusban rendkívül fontos kihangsúlyozni, hogy NEM zsidókról beszélünk!) uralja a világot, és ez a kisebbség az, amely rákényszerítette az akaratát a többségre.

Most már ébredezik a világ, csak nagyon keserű a pirula, amit be kell nyelni, és szerencsétlen kitartott politikusok most próbálják a sz@rt visszalapátolni a lóba, hiszen - természetesen joggal - rajtuk fogják elverni a port, hogy miért hagyták magukat lefizetni, meg hamis könyveléssel (GDP például) megvezetni, ahelyett, hogy dolgoztak volna.

Magyarországon ez hatványozottan volt igaz, itt ugyanis jellemző a NAGY HANGJA ennek a rétegnek, amely valódi munka nélkül ingyen, olcsón élve urata a teljes írott és íratlan médiát és közgondolkodást, lejáratva az összes valódi szabadon gondolkodást, liberalizmust többek között az összes ezen hatalmat megkérdőjelező gondolat lenácizásával.

Mondjuk, ehhez hozzá kell tenni azt is, hogy JELLEMZŐEN tényleg csak a nácik szoktak fellépni ezen gondolatok ellen régebben, hiszen azért azt lássuk be - 2008-ig a látszat valóban azt mutatta, hogy a rendszer működik, tehát azok, mint például én, akik ennek a végét jósólták már 2006-ban, azok mindig idiótának, közgazdasági analfabétának voltak beállítva és általában kiközösítésre, megbélyegzésre is kerültek. Azok pedig, akik egyetértettek volna az ilyen jellegű gondolkodással, azok inkább csendben maradtak, hogy ne kelljen konfrontálódniuk ezzel az anarchista csűrhével.

Megmondom őszintén, tegnap rájöttem, én most kifejezetten élvezem azt, hogy ezek az emberek most rettenetesen meg vannak ijedve, hogy mi lesz a bonusszal, meg az ingyenpénzekkel, meg a kevés valódi munkáért nagy pénzekkel, meg úgy általában az értéket nem teremtő pénzvarázslásból jól éléssel.