Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Daneka Előzmény: #455439

Gyönyörű írás..gondolom most,hogy a lenyúlást megmagyarázzák hasonlókat kell nyomatni.

Szépek benne a sejtetések..mi lenne HA pár év múlva ezek a kasszák nem fizetnének..HAHAHA..még egy két hét,és ezt már kész tényként fogják terjeszteni..Reálhozam..Van aki kapott..kb 80%.Én is..és az ismerőseim is.Lehetett választani..Volt aki a kockázatosat,volt aki a konzervatívot.Így kaptam én csak kb 9%-ot..a barátom meg 14-et..Mi a kezdetektől benne voltunk..Ja és volt,aki nem kapott..Például a lányom,aki 3 éve szállt be..Ne feledkezzünk meg arról sem,hogy a zárások nagy tőzsdei veszteségek idején történtek..

Van sok érv ellene és mellette..Senki sem fogja meggyőzni a másikat..Nem tudhatjuk meg most már soha,hogy mi lett volna Ha..

Viszont..orbán azt mondta mikor kampányolt,hogy megvédik a mnyp-s befizetéseket a szociktól:)))

HAZUDOTT??????????

..na meg mikor már ment a rablás előkészítése,hogy sajnos jóval többen lesznek azok,akiknek semmilyen reálhozamuk lesz,mint akinek igen..

HAZUDOTT????

..januárban még azt mondták a maradóknak,hogy a 10%-os befizetésük az mnyp számlájukra kerül..Ennek fényében kellett dönteniük..

HAZUDTAK nekik???

Ezek után vszínű,hogy ők is visszakerülnek az államiba..Január óta elég rendeset esett a tőzsde..Mi lesz a reálhozamukkal?..ráfogják az mnyp rossz gazdálkodására?...