Re: nincs cím
KawaBazsy Előzmény: #454308Az a 4.9-es fogyasztás 70-el volt.. a 6.5 liter viszont kb 175 ezer km átlaga. Ésszel kell vezetni, nyugodtan fel lehet kapcsolni már 2000-nél, de ha előzöl, akkor 4-6000-ig húz. S nincs 600 az alapjárat , ezért városban sem evett sokat. A csend, s a rezgésmentessége meg megfizethetetlen. :-) 2003-ban vettem újonnan cégre.
Kangooink voltak az 1.5 dci motorral, 5-6 között ettek. Ugye ma a gázolj a drágább 10%-al, s lehet h téged nem zavar h hangos, s remeg, de nekem pár deci üzemanyagot ez nem ér meg. S akkor még semmit nem mondtál a drágább üzemre, ha baj van. Mondjuk ez inkább 200k futásteljesítmény felett jelentkezik majd..
Nemtom az a Fóka hogy evett nálad annyit, nekem az automata, turbós Saab 10-et, a szintén aut, 2.5B, 4 x 4 Subaru szintén 10-et evett. 13-at a 635 Csi fogyasztott anno a 3.5 i motorral. A Mazda meg 6.8-at fogyasztott hazahozva nyáron, most rövidtávon, téli gumival, szinte csak városban felment 8 literre. Mondd, tudsz te (takarékosan) vezetni? :-)