Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Sumér harcos Előzmény: #454276

2004-ben probáltam akkor 3 ajtós civic-et többet is, több motorral,szalonokban csak ujat.azt akartam venni,feketében spoilerezve néztem őket.

1.4-est,1.6-ost.-zsir type-r-t nem néztem,arra nem volt lovém:)

és arra kellett rájönöm,hogy úgy veri kenterbe az 1.4-1.5 diesel motor ezeket a benzineseket,hogy állva maradnak,mikor a diesel célba ért,plusz olyan fogyasztás különbség van,hogy még...

ezekkel az euro 5 meg 10 fokozatokkal elmehetnek kapálni ezek a benzines motorok,úgy le vannak fojtva.

a benzinesek olyan 2004-05 óta egy hajitófát nem érnek 1.8-ig széria motorban.

a feletti cm3-nél meg ára is van már az autoknak újként pláne, benzineseben is.

most talán a vw erölködik ezekkel a kis turbos benzinesekkel,melyek mennek is vmennyire,meg nem is eszik túl magukat.

én nem hiszek az 5l-es benzines fogyasztásban,megkell mondjam,akkor az nagyon piáno lehetett benzingőzzel gurultál ceglédig,vagy ez a vvt 1.4 tud vmit,mondjuk megnézném az én kezem alatt azt a ceglédi utat:)))

én legutoljára benzinesben egy tango metál 16-os alufelnis zsir új focust hajtottam,5ajtóst 1.4benzin ,talán 2006-os volt...vagány kinézetű gép volt,de amig az volt a kezem között 13liter alatt nem jártam el vele,ahogyan én vezetek,mig az dieselemmel azért 4.5-6.8liter és akár 170km/h utazó,ha úgy akarom.

volt,hogy sükösdtől szekszárdig elkövettem az 1.4benzinnel vmi ifát,mert előzni azt nem lehet vele.

ha végigmentem M5,BP,M7 160km/h-val,mert jobban nem is ment akárhogyan nyomtam szemét neki,akkor 12-13liter alatt az nem evett....mikor produkáltam az ilyen és hasonló fogyasztásokat vele,ki is dobták a cégtől,hogy repült a kvetkező szalonig egy diesel beszámitásba 1 évesen.