Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: .........

Alexander Előzmény: #443474

Nem emlékszem hogy bármilyen rágalmazás lett volna, kifejtettem a véleményemet, a rágalmazás kicsit mást jelent az én fogalmaim szerint.

Véleményt nyilvánítani nem ugyanaz mint rágalmazni, még akkor sem ha a véleményünk egymással ellentétes is. Az írásaidból nem az jött le hogy még egy kis emelkedésre számítottál, majd behullásra. -és ha nem tévedek ez történt. Emiatt számomra ez egy kicsit "magyarázzuk a bizonyítványunkat" stílus amit írtál. A piac úgyis eldönti kinek van igaza, nekem inkább ez a fajta stílus ami szúrta a szemem, de ahogy visszaolvastam, ezzel nem én voltam ezzel egyedül. Persze, lehet hogy "mindenki hülye, de én biztos nem" hozzáállással van dolgom, ez esetben nincs további mondanivalóm :)

Ui.: Ami miatt károsnak találom a stílusod az, hogy sok kezdő csak olvassa a fórumot, akik könnyen egy ennyire magabiztos hozzászólásra könnyen vesznek fel/változtatnak pozíciót. Mivel itt senki sem tudja a tuttit ennek a beírásokon is illene tükröződnie szerintem. Ahogy ez be is bizonyosodott.

A válasszal adós maradtál, most akkor full (vagy nagyobb mennyiségű) longban ülsz?