Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Rozsdáskilincs Előzmény: #442548

Egy uccsó ezzel befejeztem. Bocs az offért. De azért mégis ide is tartozik. A gubanc ott keletkezik szvsz a fejekben hogy az a tévhit uralja a fő csapásvonalat hogy egy vétel valaminek a folytatása. Nem. Egy tréd abból áll hogy veszek vagy eladok, ez mindegy a példa szempontjából. Tehát nyitok a nyereség reményében ez egy teljesen új lépés aminek semmi köze egy folyamathoz aki nekem elad az is egy új lépést tesz az eladásával. Hisz csak ekkor jön létre az üzlet. Ennek alapján megállapithatjuk hogy két uj játékos lépett és ezzel nem folytatott semmit. Ha pozit zárt valamelyik fél akkor ott kilépett igy szintén nincs hatással ezzel számára vége. Persze lehet úgy nézni mintha azt a pozit vinném tovább de mivel semmilyen hatással nem bir igy tök felesleges. Hisz a járdán haladva sem vesszük figyelembe hogyha valaki eddig egyirányba ment velünk és most elkanyorodik akkor nem gondoljuk azt hogy most helyette megyünk tovább egyenesen:-) Na ez kezd bonyolult lenni. A lényeg hogy pozit csak abban az esetben tudunk nyitni ha van párunk aki a mi szándékunkkal ellentétesen várja az elmozdulást. Igy látható valamelyikfélnek veszitenie kell mig a másik menthetetlenül bezsebeli a nyereséget. Egy ujjabb trédnél kezdődik minden elölről. Nincs folytatás egyszerre fut egy long és egy short pozi, ezért nulla a játék összege. Az meg végképp mindegy hogy akivel egyszerre beléptem az időközben kiszált mert a rendszer csak akkor enged új belépőt ha van párja ezzel biztositva a nyitott pozit. Tök mindegy a nyerőm 10% tibitől kerül jóváirásra a többi meg mástól:-) Minél többen vannak annál jobb lesz nekem:-) Én is eluntam.