Re: nincs cím
Előzmény: #429913"Kerékpárutakra jóformán korlátlan pénz áll rendelkezésre az EU-ból, csak tudni kéne értelmesen pályázni."
Nomeg az önerőt előteremteni.
"Igen, megint egyetértünk. Az M0-t kéne hűdegyorsan befejezni 360 fokban és minden "vidékit" kiterelni a belvárosi autópályákról."
És AZONNAL ki is ürülne a belváros, mint ahogy történt a Margit híd lezárása alatt. Nem is lenne sok minden másra szükség :)
"Gondolom nem a Belvárosban laksz"
Rosszul gondolod :) Margit híd oldalán szokás mozgolódnom. Vagy ez már nem eléggé belváros? :) Én itt szoktam nézegetni a levegőminőséget: http://www.idokep.hu/szmog, oszt elég jól látható, hogy amikor megindul az átmenőforgalom akkor mi történik, meg hogy hogy kitisztult a levegő, amikor le volt zárv a híd. Valami döbbenet volt a különbség.
"Olyan mocskos a levegő, akkor a por, a zaj, hogy megdöbbennél ha látnád... Ez minden, csak nem élhető."
Kerékpárról talán így néz ki, én viszont gyalog, BKV-val, vagy autoval nem így látom.
"A munkahelyem 15km-re van, nekem simán beleférne ha bicajjal végig tudnék rongyolni a városon. A BKV is 45 perc, bicajjal is ennyi volna."
Minden nap?