Re: nincs cím
Bendeguz Előzmény: #429903"Miből? :( Kinek, avagy minek a kárára? :( Nincs erre pénz. Tényleg."
Ezt túl magabiztosan jelented ki. Kerékpárutakra jóformán korlátlan pénz áll rendelkezésre az EU-ból, csak tudni kéne értelmesen pályázni. Sok helyen elég volna pár felfestés és figyelmeztető tábal. Nem milliárdokba kerül a bicikliút kilómétere, mint pl. az autópályák.
"Az átmenő forgalmat nem csak a belvárosból, hanem AZ EGÉSZ VÁROSBÓL ki KELL szorítani, ha kell, akkor ész nélkül, akár erővel. Erre pedig értelemszerűen nem a budapesti autosok megszivatása a megoldás, mert pont ők azok akik NEM ÁTJÁRÓHÁZNAK nézik a várost. EZÉRT hibás elképzelés és cél többek között a budapesti autosok szivatása például a kerékpárosok javára, mert ezen pont azok húz(ná)nak hasznot, akiket MINDEN budapesti ki akarna szorítani a városból, hiszen mellesleg ők azok, akik überbunkón viselkednek a városban, mint már levezettem, hiszen ők azok, akik türelmetlenek, mert még "messzire kell menniük" és az sokáig tart."
Igen, megint egyetértünk. Az M0-t kéne hűdegyorsan befejezni 360 fokban és minden "vidékit" kiterelni a belvárosi autópályákról.
"Egyébként - a szlogenen kívül - mióta élhetetlen a belváros? Nekem nem tűnt fel :) Már csak azért is kérdezem ezt, mert amennyire az ingatlanos híreket olvasom, éppen a visszaköltözés a jellemző ezen részekre a külvárosokból, illetve az agglomerációból, nem pedig az elvándorlás. Még csak az ingatlanárak sem estek akkorát ezeken a részeken, mint máshol."
Gondolom nem a Belvárosban laksz, de még csak nem is arra közlekedsz. Olyan mocskos a levegő, akkor a por, a zaj, hogy megdöbbennél ha látnád... Ez minden, csak nem élhető.
A munkahelyem 15km-re van, nekem simán beleférne ha bicajjal végig tudnék rongyolni a városon. A BKV is 45 perc, bicajjal is ennyi volna.