Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Mint a rakéta...

Előzmény: #418645

"Annyira űzi most is az üzletet Nyilasi, ahogy anno, és ez bárki által látható (volt):"

Jajj, hadd ne írjam le még egyszer újra: Igen, amióta itt is olvasgatok, azóta már számomra is nyilvánvaló, amig csak a blogját olvastam, addig nem volt az.

"Sohasem hittem a marketingben (magamra vonatkoztatva), de ezek szerint bekajálják a népek."

Azért azt ne felejtsed el, hogy Nyilasi éveken keresztül NEM csinált nyilvános befektetési lehetőséget, tehát abban az időben "önzetlenül" írta azt, amit írt. Az elején ez nyilván még csak nem is volt marketing, talán később jött rá arra, hogy annak is jó és ennek alapján bocsájtotta ki az alapját - ezt én nem tudhatom.

"de az is érdekes (igazi tanulmányi anyag), hogy a befektetők, hogyan kenik el a felelősséget magukról"

Mán' elnézést, de ha ezt nekem írod, akkor nem értem: Én semmiféle felelőséget nem kentem rá, én indoklásként mondtam, hogy ha valaki ekkorát változik és elkezd számomra nyilvánvaló képtelenségekről írni, akkor engem nem érdekel, és nem tartom ott a pénzem. Mint írtam, nem vesztettem rajta gyakorlatilag semmit, mert névértéken adtam el a befektetést.

"(Nyilasi esetében a hírlevelek hiányára lett kenve, pedig semmilyen bizonyíték nincs arra nézve, hogy a hírlevél mennyisége korrelál a hozamteljesítménnyel, de lehet, hogy tévedek, amúgy meg most újra írogat)."

A hírlevél esetében a kereskedési stratégiát, illetve a véleményét jelenti, amely alapján a befektetők pénzét kezeli. Ha én egyetértek az elképzelésével, akkor ott tartom a pénzem, ha nem, akkor nem. Ha nem osztja meg velem a gondolatait, hogy merre megy és miért, akkor engem nem érdekel.

"Az a lényeg: az elégedettség ;-)"

Így van, elégedett vagyok, nyerésben vagyok ahhoz képest, mintha ott tartanám a pénzem, így jó döntésnek is tartom azt, amit döntöttem :)