Re: Mint a rakéta...
lagwagoner Előzmény: #418386"...volt egy kereskedő, aki évek óta jól űzte az üzletét,...elkezdett egészen mást csinálni, és az nekem már nem tetszett"
Annyira űzi most is az üzletet Nyilasi, ahogy anno, és ez bárki által látható (volt):
A Nyilasi Trading blogból hadd idézzek pár állást:
HEDGE FUND 17 HAVI NYERESÉG (2005.jún.-2006.okt.) +106.10%
.
.
.
HEDGE FUND 36 HAVI NYERESÉG (2005.jún.-2008.máj.) +10.39%
19 hónap: közel 50%-os esés!!!!!!
Szóval ebből a blogból lehetett következtetni a szórásra, kockázatra, drawdownra, nem látom miben változott volna a kereskedési stratégia.
DE ha neked a körítés számít itt van az Access BWM alap: hírlevél, facebook, tanulmányok minden. Illetve itt a sokak által fétisizált Marco Polo alapok, akinek az alapkezelője állítólag sokkal jobban gondolkodik mint Nyilasi. Lehet, de az is biztos, hogy több tíz százalékot visszaadott, szintén. Nem tudom, miben forradalmi.
(Érdekes, hogy valaki az alapján vesz autót, hogy mennyi hírlevelet küld a kereskedő :-). Nekem az számít (és azt hittem másnak is), ha 5 évre vennék autót, hogy minél többet hozzon: 5 év alatt minél több kilométer, kevés költséggel. Hogy van egy kis megingás a kopóalkatrészek beszállításánál, ami a japánban gyártott autóknál nem ritka (Mitsubishi, Subaru, Mazda), hát istenem, ebben hátrányban vagyok az Opellel, VW-el szemben. Hit kérdése ez is kinek mi számít). Sohasem hittem a marketingben (magamra vonatkoztatva), de ezek szerint bekajálják a népek.
Összegezve, senki nem szeret veszíteni. Ez tény. Én sem néztem jó szemmel az alapteljesítményt, de az is érdekes (igazi tanulmányi anyag), hogy a befektetők, hogyan kenik el a felelősséget magukról (Nyilasi esetében a hírlevelek hiányára lett kenve, pedig semmilyen bizonyíték nincs arra nézve, hogy a hírlevél mennyisége korrelál a hozamteljesítménnyel, de lehet, hogy tévedek, amúgy meg most újra írogat). Olvastam egy külföldi írást, benne egy példát erre, ahol az ügyfél aki aktívan tőzsdézett, és sokat vesztett folyamatosan, hogyan talált kifogásokat: Először a kereskedési stratégiát hibáztatta, majd a végén már a számítógépének teljesítményére kente :-) Vajon emiatt lehetne perelni az Intelt :-))
"Szóval, én ezért választottam mást helyette, és nem bántam meg. És ennyi :)"
Az a lényeg: az elégedettség ;-)