Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: törölve

pepe01 Előzmény: #413204

"Mindebből következik, hogy én még mindig nem látom azt a vásárlási konstrukciót, amit 8 millió Ft értékig fedezet nélkül, MAGÁNEMBERKÉNT felvehetsz három hónap befizetés után 8,1%-ra.

Amit belinkeltél, az pont nem ez, hanem az, amit én írtam: 8 millióról szól a szerződés, annak alapján fizetsz kamatokat, egyebeket, ugyanakkor kb 5 milliót kapsz csak kézhez. Én ezt momentán nem látom jobb üzletnek, mint egy most éppen 10% THM körüli banki hitelt."

Nem egyértelmű a tájékoztatás az oldalon. Meghitelezik neked az állami támogatást és az önrészt is + a hitel. A vásárlandó ingatlan-t Pesten 75%-al veszik be fedezetnek, tehát vagy 25% önrész + egyéb költség vagy még1 jelzáloggal terhelhető ingatlanra van szükség.

Egyébként valóban akinek nincs sok pénze azoknak jó, mert kedvező feltételekkel kaphatnak pénzt.

A Fidesz már hozzányúlt ehhez a rendszerhez és pozitív változásokat eszközöltek.

Én értem, hogy az előtakarékosság során csekély kamatot kapsz, viszont ezáltal bazi kedvezményes hitelt kapsz.

Így ki lehet szűrni az ingyenélők hadát a rendszerből.

Ennél jobb jelenleg nincs, Én is sokkal jobban örülnék egy kamattámogatott hitelnek + gyerek után járó ingyen pénznek.