Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: lk

Hathor Előzmény: #403605

Na felléptem gépre.

Megnéztem a képedet. Kezd érdekes lenni beszélgetésünk.

Most olvasom, hogy írtad, hogy csak pozitívat lehet írni kommentként? Természetesen nem! csak amit leírtál továbbra is állítom, hogy ugyanazt mondom, bár véleményed szerint nekem nem szólt semmi kritika, így már én sem tudom követni :))

leht még fáradt vagyok tegnapról.

Lényeg a lényeg, hogy írsz. Nem tudom miért nem gyakorolod ezen tulajdonságodat többször. magánzó vagy? nincs véleményed, vagy csak simán nem osztod meg a véleményed és kész, mert minek?!

Téged is szívesen sorolnálak hati topik kedvenc tagjai közé, de akitől nem látok egy sort sem, arról nem tudok nyilatkozni.

Sokszor gondolkodom én is, hogy nekem mi a jó ebben, hogy itt töltöm fél életemet, és közzé teszem gondolataimat, mert hasznom még nem származott belőle, de ennek ellenére örömmel teszem, ilyenkor amikor Te is válaszolsz, akkor már megérte, valamit elindítok, Hercegnek is próbálok egy kis nézettséget hozni, meg a társaságot életben tartani, mert egyébként teljesen leültek a topikok, tudás anyagot nem tudok kiszívni belőle, csak berakni.

Viszont van egy csapat ami miatt érdemes benézni.

Azt is elmondom, ogy már megtaláltak, hogy csináljak gazdaági oldalnak is elemzést, amit még nem tudok felvállalni, hacsak nem főállásban működöm együtt egy team-mel.

Számomra főállás több index, deviza, nyersanyag részletes figyelése, elemzése minden reggelre naprakészen.

Tudásomat próbálom tovább fejleszteni, időm rengeteg.

Teljesen másért van itt a csapat 95%-a, mint én. Engem nem érdekel a ma, engem a következő 10-20év érdekel. 10évig nem keresek, csak bukóm, vagy partvonalon vagyok az sem érdekel. Van aki ebből él, én még nem tartok ott, más célokkal vagyok, egyelőre a fennmaradásért küzdök ezen a pályán.. hosszútávú célokkal.