Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: lk

Láma Előzmény: #403599

Hathor mester!

Szia ,-)

Tévútra kanyarodtál. :)

"Köszönöm építő kritikád, de amit írtál Nekem azt most nem tudom elfogadni."

Tisztázni kellene melyik hozzászólásomra gondolsz. Az egyetlen kritika amit neked írtam az a 1112-ben a 12745. számú. Amit itt Margarettának írtam az nem neked szóló kritika. Ebben a hozzászólásban te csak példa voltál. De még ezt is pontosítani kell, mert nem is te voltál a példa, hanem az az egy rajz, amit történetesen te rajzoltál. Ennyi a szereped, nem több.

Ettől függetlenül beszéljük meg.

"Első: Te nem látsz éket, Te egy csökkenő csatornát látsz."

Azon a rajzon amit belinkeltem Margarettának. :) Ezt fentartom. Indoklást is tettem mellé, hogy miért nem látom. Ha te ennek ellenére továbbra is éket látsz, azzal semmi baj. A te dolgod.

"Válaszom erre, hogy a csökkenő csati amit felrajzoltál, az ott van az elemzésemben harmadik képként ,-))"

Válaszom erre, hogy ez érdektelen, mert nem a harmadik rajzról írtam, hanem arról amit belinkeltem. ,-))

Egyébként láttam, tudatában voltam annak, hogy ott van.

"Vagyis újat most ezzel nem mondtál, csak annyit, hogy én napközben egy eső trendben -1%nál mondtam, hogy ez fordulhat ék alapján, Te pedig az után záró alapján megállapítottad azt, amit én amúgy is felrajzoltam esésben."

Nem is szándékoztam újat mondani. A példa része volt, mint ahogy egy megtörtént eseményt példának említ az ember általában.

Kicsit bővebben:

Amiért Margarettának ezt a választ írtam annak az az oka, hogy kiéreztem a hozzászólásából hogy kimondatlanul ,de ő is szálkakeresésnek érezte a 12745-öst. Azt próbáltam a válaszomban elmagyarázni, hogy érdemes a szálkákat keresni, mert az ördög a részletekben rejlik.Ezért nem értek egyet azzal a véleményével, hogy bajusz-nembajusz nem számít, mert a fő dolgok meglátása a lényeg.

Ehhez volt szerintem jó példa a rajzod elővétele újra, mert én azt láttam rajta este, mikor írtam, hogy bizony mindkét kétérintős ékvonaladon átszaladt az árfolyam, és végül mégiscsak a négyérintős támaszvonal fogta meg, Én így látom. Ha te másként, az nem baj. Ha Margaretta nem fogadja el az érvelést az sem baj. Egyébként nem értem mitől, vagy miért kellene megvédeni magát. Senki nem bántotta. Leírtam neki, hogy szerintem miért fontosak a részletek, hogy rossz irányba terelhetik a főbb dolgok meglátását, megpróbáltam indoklást mellétenni. A második részben felhívtam a figyelmét, hogy szerintem hibásak az ékjei. Emellé is tettem indoklást. Ennyi a törénet.

Két eset lehetséges:

1.Neki nem védekezni kell emiatt, hanem elismerni, hogy igazam van, és megköszönni, hogy szóltam.

2. Elmondani nekem, hogy én tévedek és megindokolni, hogy miben, és miért.

Védekezni nincs miért.

Most pedig veled szemben van olyan érzésem, hogy szépen sünbe fordultál. :)

Pedig te kéred mindig a véleményeket. Vagy csak az írjon véleményt aki egyetért veled? ,-)

Bakker. Most nem tudom, hogy nem olvastad el amit írtam, csak képeket néztél, vagy mi a bánat van?!!! :))

Tiszta már, hogy mi a bánat van? :)

"És tutkó semmi bajom most veled, csak egyik hsz.-t sem értem, mert ugyanazok benne vannak az elemzésben, amit kritizálsz :)"

Olvasd el újra a 12745-öst duzzogás nélkül figyelmesen. Rájössz, hogy semmi bántó nincs benne. Egy kimondatlan kérdés van csak benne. Mi van ha fölülre is azon elképzelés szerint húzzuk a trendvonalat, mint alulra? Kétérintősen kanócra. :) Akkor is éket látsz? :)

Még csak az elemzésedet sem kritizáltam, hanem csak egy vonalat.:)

Azért Egon arra ügyel, hogy a vonalai a trendet kövessék, még akkor is ha pontatlanul húzza a vonalat. Nem láttam nála még hogy bővítette volna a trendet annak érdekében, hogy egy elképzelése beleférjen. De ha már belinkelted a rajzát: Nézd meg a 60 percesen az Elliottját. Eddig úgy néz ki ezt jól benézte. Igaz az elején írta, hogy nem teljesen szabályos, de nem módosított rajta. Az ő négyese is belelóg az egyes területébe. Lett is pluszban egy fölösleges mélypontja. Kíváncsi leszek mit kezd vele?:)

Azért egy kis szálkázást nem tudok kihagyni most sem. Ne aggódj! Nem gyötrődés.

Egy kis adalék a hosszútávú short elképzelésedhez. Mit szólsz hozzá? :

http://www.kepfeltoltes.hu/view/110731/xxx_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

És ennek most csak egy feltétele van. A kék kettes nem mehet a kék nulla alá.

Közben látom itt voltál. Ha észreveszlek telefonon 3 perc alatt megbeszélhettük volna és nyugodtan aludhatnál. :)

" Ezért Örülök akkor, ha Margaretta is dob fel képeket, és ezzel Ő is így van szerintem, ha én dobok fel képeket. Több szem többet lát."

De véleményt csak akkor mondjanak, ha teccetős? :D