Re: lk
Hathor Előzmény: #403557Láma Mester!
Szia ,-)
Köszönöm építő kritikád, de amit írtál Nekem azt most nem tudom elfogadni.
Első: Te nem látsz éket, Te egy csökkenő csatornát látsz.
Válaszom erre, hogy a csökkenő csati amit felrajzoltál, az ott van az elemzésemben harmadik képként ,-))
Vagyis újat most ezzel nem mondtál, csak annyit, hogy én napközben egy eső trendben -1%nál mondtam, hogy ez fordulhat ék alapján, Te pedig az után záró alapján megállapítottad azt, amit én amúgy is felrajzoltam esésben.
Este én is láttam, hogy ez fordult a csökkenő csatornám aljáról is, miután már rég fent volt az elemzésem 2.30kor, de addigra ameddigre napi aljat ütött a piac, addigra bent voltam a városban, így nem tudtam élő képet adni. :))
Minden esetre, ahogy 22órakor géphez ültem, akkor már Budfoxnak megítam USA topikban ugyanazt, amit Te most utána hajnali 3kor írtál le a rajzaim, a záró gyertya és ezen hsz-m után: idézem usa topikból az előttedi időpontbeli hszm.
2011.07.29 21:17 Hathor (Tisztelt Tag) Re: nincs cím
Címzett: @BudFox
latom 1.39%-kal meghuztak piacunkat. Delelott mar sejtettem, mint azt irtam is, hogy delutan lehet valamire meghuzas. Ek alja sejtette. Ahogy gondolom a csokkeno csatim aljaig szurt, igy a tegnapi dojira jott egy atolelo, azt befedo zold gyertya. Holnap balcsira megyek a lanyomert, ott probalt nyaralni a heten :) hetfon lehet dobok fel chartokat megint
-------------------------------------------
A csökkenő csatis kép meg ott virít az elemzésemben, azt nem linkelném.
Nincs itt semmi baj ezzel, csak egyről beszélünk, amit Te megerősítettél most :)
Ja.. ék alja működött, akár az, akár nem. És ezt kijelenteni egy -1%os esésnél szerintem nem piskóta egy olyan napon, ami tegnap volt, de hati topikban írtam is aznap déklelőtt, hogy délutánra valamire jöhet még a tépés, majd hétfőn egy erős zöld gyertya megerősítésnek, ezzel erősítve az előző napi dojit. Mindegy, nem bizonygatás, csak Te ellen véleményezted, én meg magam vélemyényét erősítem, magamtól nem írtam volna.
Saját elemzéseimmel ne harcba fordulok, hanem magam elemzési tudásomat próbálom erősíteni, próbálom nektek megmutatni mit látok én, illetve mit gondolok a piacról.
Ezért van lehetőség blogolni, ezért használom ki a lehetőséget. Majd minden nap tudnék hasonló elemzést felrakni, mondanivalóm is van bőven, csak ugye idő. idő és idő..
Az idő nálam egyre drágább, és egyre kevesebb van belőle, főleg ha szeretett családomtól veszem el azt, akik legalább ennyire várnak rám, mint esetlegesen az olvasóim itt ingyenes gondolataimért, ami minden napos kemény munkám gyümölcse, de egyben nagyon örülök akkor is, ha fakó vagyok még a szakmában, és sokat tanulhatok még! Ez is a célom. Piac megismerése, alakzatok, gyertyák rezdülésének felismerése.
PFuu.. már megint több mindent kéne mondanom, mint amit le is tudnék ide írni :)
Második dolog amit kritizálsz megint olyan dolog, amit szintén oda írtam, hogy tök mindegy a külső ék, nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget :)))
Bakker. Most nem tudom, hogy nem olvastad el amit írtam, csak képeket néztél, vagy mi a bánat van?!!! :))
És tutkó semmi bajom most veled, csak egyik hsz.-t sem értem, mert ugyanazok benne vannak az elemzésben, amit kritizálsz :)
" A napos képen felhúztam két csőkkenő ék szerű beszűkülést, de inkább a belső az érdekes számomra, a külső még távoli, és az még változhat. "
Erre a mondatra gondoltam :)
Olyan hosszú az elemzésem, hogy minden egyes vonalat nem magyaráztam meg, de ott van, hogy a külső ék most nem érdekes, a belső a lényeg. Hogyan jött ki a külső? Úgy hogy fentről volt a leszorító és az csak lógott volna magában a levegőben, próbáltam volna párhuzamot keresni rá, de nem találtam, így tökmindegy alapon (mert az még messzebbi, amit írtam is) raktam rá az ék aljat, de baromira nem tartottam fontosnak, még annyira sem, hogy említést tegyek róla, ennek ellenére oda esett kettős ék aljnak, így elfért a képen :))
Harmadik a szokásos kanóc-testre rakva a gyertya.
Majd minden elemző átfedáést csinál benne, akkor miért pont nálam baj ez??
Nézzük már Egon képét:
http://freepeti.equitas.hu/q/201961/index.htm
Láma remélem Te sem haragszol meg azért amit írtam, mert nincs miért, csak szeretném megerősíteni azt amit Te kritizálsz és én is pont azokat írom..
Ellenben tudom, hogy semmi bántó nem volt hsz-edben :) és csak építő hsz.
ebben is maradok vele. Csak olyan, mintha szálkát keresne az ember a dolgokban :))
Margaretta meg majd megvédi magát, azt már képtelen vagyok ennyi írás után ,-)
Köszi még egyszer, azért vagyunk, de hajnali háromkor ne gyötörd magad a szálka kereséssel, mert megszúrod a torkod véletlen. :D