Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: lk

Hathor Előzmény: #403599

A blog írás szabad mindenkinek! Én szívesen olvasnám mások elemzését is, hadd tanuljak én is valamit belőle! Ezért Örülök akkor, ha Margaretta is dob fel képeket, és ezzel Ő is így van szerintem, ha én dobok fel képeket. Több szem többet lát.

Ibiza mondja mindig. Látni azt az egy két embert aki tesz a fórumért, és látni aki csak kivesz belőle.

Én meg azt mondanám, hogy van aki meg meg sem szólal, csak néz, olvas, lenyúlja a dolgokat. Ő a harmadik eset.

Minden tiszteletem azoké, akik ennyit szólnak, linkelnek, ülnek itt naphosszakat, családjukat, életüket félrerakva a közösségért!

Akit a hati topikból tudok mondani: BUDFOX!! Waszi (ha nem is dob hasznos dolgokat, de nagyon kitartó, állandó tag), Herceg (manapság elemzéseire gondolva inkább időhiánya miatt). Csilla (becsülöm csajként, kiatrtóan küzd az elemekel, minden nap nyomja a tradet élete árán is, pici babája mellett!), Margaretta (kevés hsz. de ügyes hölgy Ő is, azt hiszem nam csajszi, egy komolyabb, tapasztaltabb nőci, aki technikai elemzésben is otthon van). Forint( kezd belépni közénk, OTP topikból áttérve), Kerikoma barátom (mint lelkes olvasóm, fórumos felebarátom, a szeszgyártó isten :DD), ki van még???? :D

Mindegy, Ők jutnak eszembe.

Azért Rozsdáskilincset sem hagyom ki (aki nagyon ügyes szerintem TA-ban, ritkán mutatja ki foga fehérét, komótos öreguras stílus, piit Lupinos számomra töprengéseivel, az avatarait inkább hagyjuk)..

Szóval vagyunk páran. Zabás, Ricsi fórumos bajtársaim is, akik eltüntek idén a palettáról, legalábbis Ricsi hati topikból, tudom nem pálya a BÉT nála. Ricsikém a stratégiád csak most működött volna igazán, mióta leléptél tőlünk ,-)

sebaj, Őt sem kell félteni. Számrendszr gubancában van mindig, mint Scipio a képn a fonallal a számítógépe előtt, aki szintén eltünt! :))

De beszélhetnénk itt Zeeh-ről, aki már nekem is feltűnik minden topikos beírásaival, mint valami brutális hsz. gyüjtő, ami táborába belépett banyaiz is :))

Jó ez a fórum!

Gratula mindenkinek!

Bocsi akit nem említettem, de szintén sokat tesz az oldalért!

Igen JónásJózsi Te is ,-))