Re: topik
Formerplayer Előzmény: #400052Nem tudom, hogy hányszor kell még véleményezni az itt folyó történéseket, de századjára-ezredjére megint leírom:
Nyár van, emberek,nyár!
1.A kisbüfik közül akit érdekel ez a papír, már beszállt.
2. A magyar alapok--akik egyáltalán benne voltak valamennyi ideig a buliban -- a sebeiket nyalogatják.Persze tudatlanságból-irigységből-beszariságból egyébként hozzá sem nyúlnak a papírhoz. Ahogy nem tették 2700-on sem, meg 5000-en sem, meg 8000-en sem, és ahogy nem fognak jövőre 20.000-en sem. Végigmozizzák a teljes sztorit, de ez legyen az ő bajuk...
3. A nagy külföldiek pedig nyaralnak..Lesz@rják, hogy hol az ár, nem fognak rinyálni, hogy 2-3% bukóban vannak...ráadásul itt van ez a kicsit túlturbózott euró-övezeti vihar, ilyenkor azért nem jellemző, hogy bárhova öntenék a zsetont....
Igazából nincs komoly eladó, egy pár finanszírozó próbálja a tőkeáttételes pozíciókat kiugrasztani, ehhez sajnos elég egy pár száz darab, a könyvben látványosan elhelyezett mennyiség...napi 1-2000 darab eladó mindig volt és lesz, csak ha vevők vannak, ezt észre sem vesszük...Ja és nem egy nap volt látható, hogy a nagyobb darabszámú vevők a nap végén visszaöntötték a papírjaikat. Ez persze csak bátorítja a tuszkolókat. Hálás lennék, ha egyesek nem itt akarnának 400-500 darabos pakkokkal daytradelni.Középtávon úgyis mindig-mindenki megszívja a napi játékot....
Szóval addig fog menni ez a játék, amíg egy közepesen-nagy vevő meg nem unja a csorgást és el nem kezd veszegetni komolyabban..Persze tuszokék abban a pillanatban egyszerre fognak menekülni, de most jól elvannak a 2 centis vízben.
Egyébként szó sincs állambácsi pakk-szórásáról.Én úgy hallottam, hogy a cég managementnek jó a kapcsolata a döntéshozókkal, egyik félnek sem érdeke a piacon szórás....