Regisztráció Elfelejtett jelszó

Jégállomás Fagyizó

Mercurius

Matgab: Köszi! Nekem is az Arany mogyoró a kedvencem, de nem tudom ki volt a csinos segítőm... annyian állnak be mellém... :-P

Köszi a videót, régi szép idők... minden nyáron balcsin voltam...

pepe01: Most éppen van, de nincs mindig. Sok a fagyi fajta, kevés a hely, így mindig változik a kínálat.

BudFox: Nem vagyok kolléga, én csak botcsinálta fagyis vagyok sajna, de azért köszi. De egyre több ötletem van.... Mehetne sokkal jobban is... durva hogy már fagyira sincs pénz. És ez nem hülyeség, látom. És ráadásul a XII. kerületben, a MOM Lakóparkban, Buda egyik legelitebb helyén.

Hathor: 1 gombóc fagyi (4dkg) 50-70 Ft-ért jön (több fajta ár kategória van), nem számolva a veszteséggel, ill. hogy minden gombóc több mint 4dkg nálam. Két dolog fontos, olcsó legyen az üzlethelyiség, plusz jó legyen a fagyi. Az mindegy, hogy kézműves, vagy hozott, a lényeg hogy jó legyen. Vannak ehetetlen kézműves fagyik, és vannak finom gyáriak, mint a Gelato, sok gyümölccsel és igazi tejjel. Pultot, reklám anyagot ingyen kapom, franchise díj nincs, rendelési minimum se, szerintem kezdőknek ideális megoldás.

Én sosem voltam nagy fagyis, általában a kukában végezték, de ezek többsége nagyon ízlik.

Ami a Carte d'Or-t illeti, az jégkrém... nem fagyi. Finom, de tele van mindenféle mesterséges anyagokkal. Igazi gyári dolog.