Re: Mi lesz Gipsz Jakabbal?
Rozsdáskilincs Előzmény: #390084Az adósságszolgálat egy szint fölött gátja a gazdasági fejlődésnek. Azért irtam szintet és nem időt. nem oknélkül limitálják 60%-ban. A görögök jó példa a végtelen görgetés következményére. Nekik is lassan törleszteniük kell, hivhatjuk a kedvedért nem megújitásnak. Annak idején az én tanárnénim azt mondta nem kell okosnak lennem elég ha megtanulok olvasni:) Gondoltam nem érdemes bontogatnom hogy hogyan hat az államadóság a gazdaságra. Sem az ÁKK kibocsátási naptárába. Az ország RT mivoltába meg vékképp nem. Itt olvasgatva kicsit szélesitheted az ezzel kapcsolatos ismereteidet. Nekem meg nem kell feleslegesen irogatnom, koptatva a billentyün a feliratokat:) Nézhetem nyugodtan tovább a diófa leveleket hogyan táncoltatja a szél mig átbújik az ágai között. A helyzet az hogy az államadóság kamat terhe szabad erőforrásokat köt le a gazdaságtól ezt nem én mondom. Hanem neves szakemberek tanulmányiban olvastam. Arcúl köpheted őket, jogod megvan hozzá:) Én mivel nem vagyok szakember igy ezekre támaszkodom. Béke veled!
Ja a link majdnem lemaradt:) Kellemes olvasgatást.
http://www.doktori.econ.unideb.hu/download/pdf/kutatasiforum/2011jan/TothCsabaKF.pdf