Re: nincs cím
lackok Előzmény: #374566Megfogadtam, hogy nem írok...de kénytelen vagyok mivel megint olyan dolgokat ragadtál ki idézetként ami nem az én stratégiámra lett megfogalmazva a kommentemben, hanem a részzárós stratégiára írtam feltételes módban. Sajnos ebből azt szűröm le, hogy még mindig szövegértelmezési gondok árnyékolják be a vitánkat és nem a részemről ezért kicsit szájbarágósra váltok.
Megjelölöm ami a saját kereskedési stílusommal kapcsolatban mondtam és külön amit feltételes módban használtam. Egyébként szerintem egyszeri olvasásra érthető is.
„Az elejével egyetértek...a végével egy gondom van, hogy így túl nagy kockázattal indul az ember az elején. Mi van ha nem jutok el a rész zárás céláráig és visszafordul az ár”
NEM SAJÁT!
- Ha használ MM-et az ember akkor minden azonos típusú pozíció ugyan akkora kockázattal indul, lényegtelen időközben hogyan menedzseli az ember.
„Akkor egyrészt rohadt hamar stoppolódik az ember, mert biztos, hogy 3- szoros lottal nem a technikai szintre helyeződik a STOP.”
NEM SAJÁT!
- A stop mindig minden körülmények között technikai szintre kerül, hiszen a stoploss szent és sérthetetlen.
„Nagy kockázati Stophoz társul egy relatív kicsi 1/3 lottal folytatódott nyerő”
NEM SAJÁT!
- Normális MM mellett nem létezhet nagy kockázatú stop.
„Viszont egy nagy mennyiséggel nem biztos hogy kivárom míg kifeneklik az ár, hanem pánikzárok...:)”
NEM SAJÁT!
Az már csak alap a bulvármédiában is, hogy a környezetükből kiragadott szövegrészletek sokszor teljesen más értelemmel bírnak mint az eredeti helyükön....