Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

forexmaniac Előzmény: #372612

Olvasd el a hivatkozott hozzászólásod, én csak kiragadok belőle és idézek, de ezek mellett nem tudok elmenni:

„Az elejével egyetértek...a végével egy gondom van, hogy így túl nagy kockázattal indul az ember az elején. Mi van ha nem jutok el a rész zárás céláráig és visszafordul az ár”

- Ha használ MM-et az ember akkor minden azonos típusú pozíció ugyan akkora kockázattal indul, lényegtelen időközben hogyan menedzseli az ember.

„Akkor egyrészt rohadt hamar stoppolódik az ember, mert biztos, hogy 3- szoros lottal nem a technikai szintre helyeződik a STOP.”

- A stop mindig minden körülmények között technikai szintre kerül, hiszen a stoploss szent és sérthetetlen.

„Nagy kockázati Stophoz társul egy relatív kicsi 1/3 lottal folytatódott nyerő”

- Normális MM mellett nem létezhet nagy kockázatú stop.

„Viszont egy nagy mennyiséggel nem biztos hogy kivárom míg kifeneklik az ár, hanem pánikzárok...:)”

- Szintúgy átlagos és elfogadott MM mellett nem létezik az a fogalom hogy nagy mennyiség, hiszen mindenki annyit kockáztat a saját pénzéből aminek az elvesztését elviseli. És ezért jó alkalmazni részzárást, hiszen így a pszichológiai ráhatást lehet csökkenteni és a pánikzárásokat lehet elkerülni, amivel a profitot jobban lehet maximalizálni, de ez már nem téma.

Ilyen elvétett mondatokból következtetek arra, hogy valami nincs rendben vagy pedig nem ugyanúgy használjuk a fogalmakat, hiába hangoztatod hogy MM-et használsz.

Ne vedd támadásnak a hozzászólásaimat, lehet néha okoskodó és túl kritikus vagyok, de ez egy fórum, ami azért van hogy leírjuk a véleményünket még ha az nem is túl populáris és pozitív akkor is.

Én nem haragszom senkire, szóval béke veletek.