Re: nincs cím
Sumér harcos Előzmény: #372053na ezen nevetnem kell egy kicsit,sőt túl szépen hangzik:))
kicsit tanult szakzsargon illattal átitatva....."korrekt működés-nyugodt alvás-tisztább ügymenet-gördülékeny kereskedés-és jöhet a marketing":)
egyszerűen nem igy látom,nem értek veled egyet-sőt rózsaszin ködös illuzionak titulálom ezt a megközelitését az ellenőrző hivatalok megitélésének,de nincs harag-ez is egy vélemény:))
ugyan az ingatlanokkal foglalkozó üzletág ellenőrzésében nem vagyok jártas,de amiben én megfordultam az elmúlt 20 évben vállalkozóként....ott nem volt az a legtisztességesebb,legfehérebb,legpatyolat tisztább vállalkozás ahol az e fajta ellenőrzések ne találtak volna hibát.Egyszerűen nem volt.Vagy boritékot vártak,vagy belsős összeköttetés kellett,vagy találtak hibát.....főleg a 90-es évekre volt jellemző még a boriték elvárás,később már fostak ettől.....és már rámásztak keményen az emberre,ki volt adva a hatékonyság nekik....
Sőt volt olyan esetem ahol még el sem indult a vállalkozás,még semmi -de semmi,már ellenőriztek......ergo még nem volt mit......dehogy ember baxogatás,dehogy......
olyan jó ,mint a traffipax-csak miattunk és a mi érdekünkben történik minden,sőt a vásárlók érdekében természetesen.