Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

fordgtshelby5000 Előzmény: #355462

Ha valakit megbántottam elnézést---nem állt szándékomban-és a zsebekben sem turkálok.Olvasgatlak benneteket-és nagyon sok nagyon jó TA-s beírás van-amit ha megjátszotok -szépen lehet vele keresni-csak erre gondoltam.Én is voltam vállalkozó-de a sok-fillérezés -a másiknál 1 ft-tal olcsóbb-nem akarnak fizetni határidőre stb-stb.....a sok ellenörző hivatal ott liheg a nyakadban-------én is nyereséges voltam végig és fizettem----de talán jókor megérezve a leendő lejtmenetet idejében eladtuk a céget-a piacot a társammal. egyetértésben......és eszem ágában sincs többet többet vállalkozni---havi 5100ft és meg van fizetve a TB ---most már 16%-os adó és ennyi----hacsak a minimálbér utáni TB és SZJA-t félreteszem havonta a háromszorosa lesz a nyugdíjam a minimálbérből adódó nyugdíjhoz képest.A tözsdén-deviza és rv-habár én nem nagyon rv-zem----telom van egy kevés -----szép set up-okat lehet kifogni.Például nagyon tiszta belépő volt február 3-án reggel fél kilenckor ....dollár lement 194-40-re....napos stoh 2 volt......és ment fel majd 8ft-t....évi 3-4 ilyen és tele a zseb--szvsz sz.

Én erre gondoltam.