Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: Turi ügyben

Hathor Előzmény: #347228

két éve voltam Nápolyban, akkor a pályudvar mellett volt egy platz, ahol szerdán volt piac, olyan józsefvárosi piacos féle, szétrámolva, tele kínaival, meg mindennel, de viszont találtunk a közepén egy használtruha kereskedőt, minden ruha 1Euro volt, a gyerekeknek édes kis ruhákat, szoknyát, polókat, nacikat vettünk 1-1-1-1euroért. Én is a leválogatott ruhákra gondoltam. Asszony bement a hádába vett 1kiló rucit a gyerekeknek kb 2000Ftért, volt benne 2szoknya, 2 blúz, 4 poló, egy nyári dzseki kb.

Újlipótban a válogatott polókat 600-1000Ft-ért adják a boltban szoknya nadrág 800-1000Ft.

lehet számolgatni.

kint ha egy euroért turizok az is 300Ft/darabra jön ki, de azokat simán 800körül lehet/darabon adni amiket vettünk.

Ugyanakkor mint mondtam az ovis kört be tudnám vonzani bizós értékesítésre, ami nem igényel befektetést sem, mert berakják a cuccot és vagy eladom, vagy nem. Nem beszélve az itthon álló 5zsák ruháról stb..

na persze elhatározás kell hozzá, no tőzsde, jövés menés, leválogatás, árulás, jó árukészlet kezelő progi, egy jó helyen kiadó üzlet, amivel tele van a város, most kiadóban lehet bőven válogatni, ahol a szemem kívánja.

Csak megint húzzam magamra a melót 16órában, nem elég így is az ingatlan, meg a tőzsde..

Jön a harmadik akkor. Na persze asszony csinálgatná, de ugye már kezdi, hogy csak pár órát tudna bent lenni, mert ugye a gyerekeket, háztartást is kell kezelni, így üljek én is be, és csináljam. Ok.. de már megint mindent én?? :)

na mindegy.. még továbbgondolom..

amikor bevonok új vállalkozást, a másiktól vonom el az időt. Egy seggel 4lovat meg megülni nem lehet.

Gondolatok? Vagy adjam fel az egészet a turiért?