Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: élménybeszámoló

Krumenaker Előzmény: #34378

Időszerűtlen azon agyalni, hogy ki lesz a befektető, akar-e a cégbe pénzt tenni, milyen formában akar beszállni, lesz-e érdemleges, előremozdító szerepe a beszállásának.

Ezt nem lehet információmorzsákból előre kisakkozni. Majd idővel minden kiderül.

Ami most kiderült, ami friss esemény, és elemezhető, az az, hogy svájci-német tulajdonosi csoport, amely a többséget birtokolja a cégben, elégedetlen volt a magyar, kisebbségi tulajdonosi csoporttal, amely bár kisebbségben van, eddig a céget vezette, és az igazgatóság derékhadát adta. Ezt a vezetést a többség leváltotta, és a leváltás, ahogy a közgyűlésen lezajlott, megmutatta a háttérben meghúzódó indulatokat.

Ez bizony nem egy jópofizós, előre megírt forgatókönyvű és az aztán az alapján lezavart sablonos közgyűlés volt, hanem dráma.

Hosszan lehetne mesélgetni róla, de a hangulatot úgyse lehet írásban visszaadni. Mindenkinek örök veszteség, aki erről lemaradt :)))

Szubjektív konklúzióm: Céget, amit pénzmosásra, mutyizásra szánnak, nem szokták drámák jellemezni. Valószínűleg különböző elképzelései voltak a különböző tulajdonosi csoportoknak a társaság szerepéről, de úgy tűnik VANNAK olyan tulajdonosok, akik elégedetlenek voltak az eddigi teljesítménnyel, és új vezetéssel új utakra (vagy épp az eredetileg tervezettre?) viszik mostantól a Genesist. Nem garancia ez semmire se, de jelzi, hogy élő a cég, és nem puszipajtások csendes römipartija, hanem befektetők üzleti vállalkozása.