Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Csődbe ment az egyik legnagyobb hazai utazási iroda

Margaretta Előzmény: #337352

Igazad van abban, hogy "ki az a hülye, aki manapság még utazási irodával utazik???"

DE, ha azt vesszük, hogy a magyarok nagy része nemhogy külföldön, de még a Balatonnál sem volt, abból azt lehet leszűrni, hogy - sajnos - mint minden más téren, a magyar utazási kultúra, ill. az ahhoz szükséges ismeretek a béka segge alatt is csak pár méterre vannak. Nekem is egyszer el kellett mennem még vagy tíz évvel ezelőtt Délkelet-Ázsiába a h....e és pénzszívó Neckermannal, hogy utánna már saját szervezésű utakat bírjak megtenni évente akár többször is. A másodiknál már azonban eszembe sem jutott befizetni sehova. Kb. feleannyiért tudok ottan ellenni szépen, talán jobban, mint a befizetettel. Az Aerovivával kénytelen voltam elmenni Mauriciusra. Hát, még nem tapasztaltam ekkora lenyúlást soha. Félnapos fakultatív programért elkértek fejenként 25K-t, míg egésznapos programot egy tökjó taxisofőrrel, aki idegenvezető is volt, háromtagú kiscsaládunk kijött 6K-ból. Emiatt én azt gondolom, hogy ez az utazási iroda a sima befizetők pénzlenyúlásával egy "szivességi kasszaként" működött az egyébként "ingyen" utazók számára. Tökjól elvált a saját pénzből befizetők taxisofőrt fogadó olcsó fakultatív kirándulása a már itthon csillagászati összegekért befizetett kirándulásokat igénybe vevőktől. Maga Mauricius még az itthoni mértékkel mérve is egy nagyon olcsó hely. Hát, ennyit a bazidrága, reklámokra hatalmas összegeket elverő és és pont most hogynem bedőlő utazási irodáról.

Vannak ennél sokkal jobbak, sokkal olcsóbb szervezők, így nem kár értük (csak a "hálások" sajnálhatják).

Pá, megyek Délkelet-Ázsiába (4 ország, saját szervezés), legközelebb január második felétől leszek. Legyetek el szépen :)