Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Csődbe ment az egyik legnagyobb hazai utazási iroda

matgab Előzmény: #337343

ki az a hülye, aki manapság még utazási irodával utazik???

Ott vannak a netes repjegyek (wizzair, ryanair, stb.stb.), ott vannak a szállásfoglaló oldalak (booking.com, hotels.com meg hasonlók). Akkor mi a francnak fizetnek az emberek 20-200% felárat azért, hogy egy idegenvezető elvigye őket a szállásra, elmondja, hogy itt minden a helyi idő szerint működik és hasonló árréssel ajánljon fakultatív prgokat, amiket a város főutcáján szintén be lehet fizetni??

Tényleg nem értem.

Ráadásul a magyar utazási irodák egy csomó olyan szállást kínálnak amit épeszű ember akkor sem venne ki, ha olcsó.

Én eddig csak jól jártam akkor, ha magam intéztem az utazásaimat. Ebből is a legjobb az, ha nem is foglal az ember szállást, csak odamegy és ott keres -persze ehhez tényleg kell egy kis rutin és vagányság is.

A legnagyobbakat meg mindig azzal szívtam, ha véletlenül befizettem valahova.

Tipikus: Görögo. utazási iroda: transzfer fejenként 8000 HUF volt. Mi négyen voltunk haverok (32000 lett volna), de mi 30.000-ből autót béreltünk egy hétig! (és a helyi busszal mentünk be a szállásra kb. összesen 1500-ért!) A szállás amúgy max 15km-re volt a reptértől és egy busszal vitték oda az embereket, ami amúgy is egy csomó helyen megállt, mert minden szállónál tett ki utasokat.

Ez csak egy példa volt, a szállásra, fakultativ prg-okra hasonló történeteket tudnék előadni.