Re: Nyitó
Waszeitung Előzmény: #205047Ezt a topikot azért nyitottad hogy más is hozzászólhasson,így megteszem én is:szval nem tudom hogy a deviza melyik ágát műveled,forex,certi vagy csak szimplán bevásároltál,de ahogy írod a műfaj érdekel,de nem saját kútfőből meritesz,hanem másokra hagyatkozol,ebben a szakágban nem biztos hogy ez hozza az eredményt.
Mások ezt sztem meg fogják erősíteni,én úgy gondolom hogy a deviza a legingoványosabb terep amit választani lehet van előtte pár lépcsőfok,így talán érdemesebb lenne már csak a sikerélmény miatt is velük tevékenykedni,bár a könnyű kenyérkereset távol áll most mindtől...
Ha mindenáron kereskedni akarsz akkor keress egyszerűbb instrumentumot,bár a tipp lehet elcsépelt,de egyszerű és nagyszerű,a magyar piacon az Oti lehet ilyen....és ne az ésszerűséget keresd ezen a piacon mert az alapján már régen csődbe ment volna mki,én pl ezt a részvénypiaci ralit gyakorlatilag végigshortoltam,így némi tapasztalattal rendelkezem hogy mit nem kellett volna :D
Szval a lényeg:keress kevésbé kockázatos instrumentumot,több lépcsőben szállj be és oszd meg az erre való tőkédet,akkor bővíts ha nyerőben vagy,ne menj dühből szembe a piaccal hogy:"már régen 300felett kellene járni",mert a 266 euro nem a valóságot jelöli és nem lepődnék meg ha akár 250 alá kerülne már csak a hecc miatt is...
A TREND legyen veled és javaslom DLPH blogját tanulmányozni (bár nem ez a reklám helye),az iszapszemű rája megjárta már többször a hadak útját,sok olyan gondolat olvasható tőle ami hasznodra válhat!
Sok pénzt és ráncmentes homlokot!