Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Ozzy_ Előzmény: #198157

Két hete Győrben büntettek meg.

Fizető parkoló elöl, hátul, mindenhol. De néhány autónyi helyen nincs fizető parkoló. Helyette az út másik oldalára kevésbé látható módon kitettek egy megállni tilos táblát. Persze én ott álltam meg mindenki mással együtt, akinek ott jutott hely.

Mire visszaérek a kocsihoz rajta a 30 ropit érő cetli.

Írtam nekik levelet, hogy a tábla nem látható, volt parkolási jegyem, és van roki kártya is (jogosan), de a válasz az volt, hogy roki kártya nem volt kitéve, parkolási jegy nem számít, mert nem fizető parkoló (bár ez nekem nem jött le, mint ahogy másnak se) és ha a tábla kint van akkor be kell tartani.

Magyarul a magyar másodvonalbeli adóhatóság egyetlen célja, hogy bármi áron, de behajtsa rajtad a lóvét. Az kevésbé érdekli őket, hogy Győr egyik városrészében nem lehet kimenni gyalog az utcára. Tetszőleges időpontban jöhetnének gyűjteni a körözött bűnözőket. Ja, hogy abban nincs pénz....

Ez már nem rendőrség, hanem tényleg második adóhatóság. Mindegy, csak fizess.

Amikor megírták, hogy 30 ropi a tartozásom a kedves, de legcsekélyebb mértékben sem tisztelt hatóság felé, akkor még azt is odabiggyesztették, hogy felebezhetek 5000Ft illeték ellenében.

Fantasztikus. Gyakorolhatom alkotmányos jogaimat, ha befizetek nekik.

Engem ez baromira emlékeztet a komcsi rendszerre. Elég ha valakire rosszat mondanak. Ha felírnak akkor fizetek. Vagy büntetést, vagy az 5000-et, de fizetek. Megúszni nem lehet. Ennyi erővel véletlenszerű rendszámokat is felírhatnak. Felebezés 5000. Már megérte, nem?

Asszem záros határidőn belül újra elhagyom ezt a szarisztánt, amit ebből az országból csináltak. Hazajöttem, hogy harmad annyi pénzért dolgozzak, de legalább itthon legyek. Kezdem elismerni, hogy kár volt.