Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hozzászólás

hosszhuszár

Na, erre egy jó példa....

Tudtam, hogy rossz helyen parkolok, garay tér, átalakítás előtt, sarkon, 5m-en belül, úgy, hogy a kocsim eleje, éppen a sarkon volt a menetiránnyal azonos irányban.

Bezártam az üzletben, indultam volna a dolgomra, ekkor villogva megáll a kocsim eleje előtt egy rendőr autó, kipattan belőle egy fehér tányérsapkás sokcsillagos rendőrnek álcázott ember, aki üvöltve, közli velem, a rendőr autó vezető oldali ajtajánál állva, hogy szüntessem meg a szábálysértést.....

Mondom, rendben, már itt sem vagyok, épp indulni készültem.

Beülök az autómba, indulnék, de a tulok ott áll az autóm orra előtt, intek neki, a kocsimból, hogy mennék, erre az ő válasza, azonnal szüntessem megy a szabálysértést.....

Tanácstalanul ülök az autómban, hogy most mitévő legyek, én megszüntetném a szabálysértést, de a rendőr autó úgy áll előttem, hogy nem tudok elmenni, és egyben a szabálysértést megszüntetni.....

Kiszállok, mondom neki, elmennék, de nem tudok, sem előre, sem hátra, ill előre el tudnék menni,de az őn autója éppen akadályoz benne......

Mire megint üvöltve mondja, szüntessem meg a szabálysértést azonnal.....

Na ekkor már szép tömeg gyűlt össze a közjátékra, csodálkoztak a rend őre fellépésén.

Na, ezzel nálam is betelt a pohár, odamentem hozzá, és hasonló hangerővel, a fülébe súgtam, hogy mennék te barom, de útban van a szekered!

Akkor beült a mese autóba, és elhajtott......:)))