Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyar Péter interjú

prfecó Előzmény: #1499143

Magyar házaspár mindkettő úgy lett hazacsábítva Brüssszelből , ahol mindketten kimondottan népszerűek és intelligensek voltak , még EU szemmel is Ezért hazarendelni őket, bedobni z (értelmes)a feleséget a NER mélyvizében ,ahol csak "elkurvulhatot" és kénytelen lett betagozodni / elfogadni a felülről jövő nyomást. Közben persze zsaroható is lett. Magyar Péter nem lett zsarolható(NER nyomás ellenére), pedig még bankszektorban is próbálták korrumpálni.

Sőt közben kiderült 2 évvel korábban pedig már házasságán( válásán ) keresztül próbálták bezsarolni. Most egy légből kapott TEK /kormányőrség/rendőrségi jelentés lett elővarázsolva , ami még nagyobb szégyen TEK /kormányőrség /rendőrség részére. Most még Rogán sem tud előhuzni újabbat és a régi kompromittálóanyagok visszarúgnak rogáni propagandára

Kinek áll érdekében a Magyar Péter jelenség? Kb olyan , mint Vitézy is előjött Budapesten, kinek az érdeke? Egy biztos a korábbi ellenzék tulajdonképpen lenullázodik. Fideszről még mocskosabb részletek is kiderülnek/hetnek.


Kutyapártnak is érdekes új politikai szerepet adnak/adtak. Mi Hazánk maradt a régi szerepében , de nem kormányváltó erők.

Kegyelemi ügy elcsendesült , pedig volt/van ott még néhány nagyon politikailag kényes szál.