Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Ozzy_ Előzmény: #114002

"Az áldozat nem ember, hanem állatáldozat. Kecske, juh, bírka, szarvasmarha, a bűnök mértéke miatt. Ölési ösztön nem játszik benne szerepet, mert abban az időben mindenki levágta azt, amit megevett, így az ott annyira természetes volt, mint ma a tv nézés."

Ja, de az áldozatot nem eszik meg, tehát szükségtelen gyilkolás. Másnéven vérszomjasság. Akár állat, akár ember. Márészt milyen isten az aki vért akar látni?

"Bárkit megbántottam, attól elnézést kérek. Az én hitem és igazságom szerint csak 2 út létezik, Istené és a Sátáné. Vagy ezen jársz, vagy azon. De ha a Sátán útján jár valaki, ne kérje számon Istenen, miért hagyja ezt vagy azt az életében. Nem robotok vagyunk. Mi döntünk, melyik hatalom befolyását engedjük az életünkben. De arany középút nem létezik. "

Hát nem is keresek középutat, mert szerintem ezek az utak nem léteznek, tehát középút sincs.

Szerintem van jó ember, meg rossz ember. Aztán, hogy vallásos-e vagy se az másodrendű.

Nem bátnottál meg, én csak kérdezek és leírom, hogy én mit gondolok.

Sajnálom, ha megsértődtél, nem állt szándékomban megbántani. Csak arra voltam kiváncsi, hogy azok a dolgok, amik számomra ellentmondásosak, vagy nem férnek bele a "jó" életbe, azok hogyan jönnek össze a vallással és hogyan tudják a vallásosak ezt elfogadni.