Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

KawaBazsy Előzmény: #113948

Több hiba is van az érvelésedben. Az egyik, hogy én NEM mondtam, h nincs isten. Többször leírtam már, hogy agnosztikus vagyok, ami röviden annyit tesz, h nem tudom az igazságot, s túl kicsinek érzem magam hozzá, h ezt eldönthessem. Ez tkp a vallásos és az ateista közt van félúton.

Másrészt meg NEM úgy utasítom el ezeket a dolgokat, h nem ismerem. Anno, még boldogult katonai középiskolás koromban volt egy vallási közösség, mely célul tűzte ki, h megtéríti az "istentelen" honvédséget. Én direkte minden előadásukra elmentem, nagyon sok filmet megnéztem velük együtt, s miután a saját szintemen megismertem, továbbra is azon a véleményen maradtam, h nem lettem meggyőzve, tkp bármi lehet az igazság. Az exemmel is igen sokat beszélgettünk erről, neki voltak, vannak lelkész barátai, velük is sok érdekes beszélgetést lefolytattam. Sőt! Itt Londonban a nyelvsuliban is voltak nagyon érdekes beszélgetések, főleg muszlim vallású emberekkel. Hidd el, megfelelően tájékozottnak tartom magam a témában, s mint történelmi tény, nagyon érdekel is. Tervbe van véve egy damaszkuszi túra is motorral, ott aztán van ókori keresztény emlék.