Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

gyors átcsoportosítás ...

#1001471 TrendMan

https://m.kuruc.info/r/4/241062/

Mondom én, hogy káros a számítógép és az internet:

Szegény Wali, ha nem a selfizéssel és interjúkkal lett volna elfoglalva, talán mind a százharminc szabadságharcos megússza ...

Egyébként ez a brazil fickó épp úgy néz ki, mint a csecsen vezér, akit Zelenski-re küldtek vagy épp úgy, mint az Azov légió helyettes vezetője.

A) Ez nem valóságos, valaki szerepet játszik

B) Kettős vagy hármas ügynök

C) Minden harcosnak kecskeszakálla van

?

elég ha megnézed ezt az …

#1001274 Ibiza Előzmény: #1000692

elég ha megnézed ezt az orosz ukrán konfliktust.
oroszoknak nem hiányzott ez az egész, usa beletolta ebbe a helyzetbe. Putyin 100x elmondta tárgyaljanak, nem ezt igérték a nato rakétákkal kapcsolatban, ukrajnát több dolog miatt nem engedhette már csak Moszkva miatt sem. De nézheted a háttérhatalmat és akkor már a malterosokat ahogy kolléga idézi ezeket (így már nem is usa állam)

Eu, Kína, Orosz az usa legnagyobb konkurenciája.

- Kína 5G-ben előrébb tart, pénzügyileg is megelőzte volna usát, erre jöttek a szankciók a covid..lefölözést talált ki, a covid oltóanyagból is nyerészkedtek. Nekem nincs kétségem usa nyomta a vírust. Kínaiak évekkel korábban szakmailag dokumentálták a covid vírust, nekik nem volt érdekük. A hiper fegyverek terén lekörözte usát és orosszal szövetkezik.

- EU jó kapcsolatot ápolt orosszal, németek legfőbb partnere az oroszok voltak /szerszámgépek-technológia- nyersanyagok/, folyamatosan erősödött és kezdett tudatra ébredni.. usa a szar drága repesztéses gázát nem tudta eladni, euban a 3.-4. legfontosabb partner volt, kilőtte eunak az oroszt és a kínait. Most a magas energia- és nyersanyagárak a magas bérek az infláció miatt nem lesz eu versenyképes és usából veszik energiahordozókat és a majdani fegyvereket ami leköti a forrásaikat. EU-nak reszeltek szerintem ha ezeket elfogadják.

- most kilőtték az oroszt aki ellátta eut olcsó olajjal gázzal. Oroszok megelőzték usát a hiper fegyverekkel, kínával szövetkeznek.

tehát még kinéz az kínát kell belerángatni valamibe, pl a tajvani megszállásba..

ééés kész a leves.

Rövid visszajelzés a rés…

#1000692 TrendMan Előzmény: #1000108

Rövid visszajelzés a részemről, hogy szép-szép ez az okoskodás, hogy mindent az USA mozgat a saját haszna miatt.

!!!DE!!!

Ha a világon bárhol háború vagy konfliktus van, az USA ugye csak akkor lenne érintve, ha az USA Kanadával vagy Mexikóval hadakozna. Észak-Amerikában.

Ergo minden esetben úgy néz ki, mintha ők épp jól járnának, akkor is, ha ez csupán a geográfiai adottságok miatt van így.

Egyrészt elhiszem, hogy a fegyverlobbi és vagy a CIA mozgat ilyen szálakat, de nem hiszem, hogy maga az amerikai állam teszi ezt.

ha akarták volna, hogy m…

#1000108 Ibiza Előzmény: #999869

ha akarták volna, hogy menjen viktor, akkor nem 15.-ére teszik a találkozót. Vagy azért tették 15.-ére ne kelljen neki mennie.

Talán ebben nincs egyetértés, de ha megvalósul amit oroszok akarnak ( Az oroszok svéd vagy osztrák mintára akarnak demilitarizált Ukrajnát | Magyar Narancs) szívesen szállítanának a gyorsan kiszaladók. Szerintem csalódni fognak mert usa kaszál majd, usa nato kompatibilis fegyverek és marshall segély és privatizálás..
Gondolom megy majd a jogászkodás, usa szállít majd támadó fegyvereket amiket védelminek állít be és nem nato nato fegyverek lesznek.

Azt olvastam valahol, ho…

#999869 TrendMan Előzmény: #999855

Azt olvastam valahol, hogy fegyverszállításokról tárgyaltak és fantasztikus viktor ezért nem akart menni.

A csatolt videóban olyan…

#999404 TrendMan Előzmény: #999206

A csatolt videóban olyan, mint egy videó játék.

Nagyon gáz és a helyzet téves értékeléséhez vezethet.

Píz van háborúzni, Joe b…

#999206 Koffein Előzmény: #997870

Píz van háborúzni, Joe bácsi tegnap írta alá a 14 milliárdos segélyt Ukrajnának. Vesznek belőle fegyvert, mint ahogy a többi segélyből is, amit az ukrán kormánynak küldtek... s ha elfogy, kérnek majd újból...

Elég durva:https://twitt…

#997870 TrendMan

Elég durva:

https://twitter.com/i/status/1503357465701855235

Ami talán még durvább, tegnap arról olvastam adatokat, hogy pl. egy Stringer légvédelmi rakétával egy lövés ára 160.000 dollár.

Egy másik fegyver esetén - melyet nem tudtam beazonosítani, de ukrán neve volt - ez 40.000 dollár.

Nehéz szavakat találni.