Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#100778 hosszhuszár Előzmény: #100776

Nézd, Ricsi, Már rég megakartam kérdezni, de nem halogatom tovább, és tényleg nem bántó szándékkal, csak érdekel.

Miért tőzsdézel?

Hiszen, ahogy mondod, mndened megvan, és így boldog ember vagy.

Valahogy a két dolog nem egyeztethető egymással, szerintem.

Ide mindenki nyereségvágyból jön, az itt összehozott pénzből, könnyíti, teszi szebbé az életét, gyarló dolgokat vásárol, amire igazából semmi szüksége.......

Vállalkozol, gondolom abból vígan megélsz, eltudod tartani a csaláldodat......

Akkor nem értem, miért tőzsdézel?

Ha Én ilyen beállítottságú ember lennék, azt sem tudnám, mi az a tőzsde, nem érdekelne, hiszen amit keresek, az az Én igényeimet 1000 %-an kielégíti......

Ne értsd félre, nem bántó szándékkal írtam, csak érdekel, ha érdekelhet.

#100776 Ricsi Előzmény: #100762

Egyébként nem vitatom hogy igazad van. A te szemszögödből mindenképpen.

Én könnyen osztogatok, mert nincs. 2 autóm van, összértékük nem éri el az 1 millát. A motorom kb 1,5 milla. És ezzel ki is fújt a vagyonom. Mármint a földi, pénzben kifejezhető.

Tudod, ha nekem van fedél a fejem fölött, van autóm, amit nem gond tankolni, télen nem fázom, és annyit tudok enni, amennyi jólesik, akkor nekem pont elég. Nincs igényem többre.

Persze valószínűleg én vagyok igénytelen, mert látom, a világ népessége nem így gondolkozik.

#100775 Ricsi Előzmény: #100762

Vagyonos???

Nekem sosincs pénzem. Főleg mert szétosztogatom. De ez már inkább a vallás topic témája lenne megintcsak:)

#100762 hosszhuszár Előzmény: #100756

ÓÓ, Ricsikém, nem vontam kétségbe hogy vagyonos ember vagy.....

Csak, ha KÖLCSÖNT adok valakinek, a nevében is benne van, hogy vissza illik adni.....

Én még soha nem kértem kölcsön, remélem nem is fogok, de ha esetleg ne adj Isten rákényszerülnék, egészen biztos, hogy azzal a tudattal kelnék, és feküdnék, hogy nekem azt határidőre vissza kell, hogy adjam.

Ha Te megteheted, hogy csak úgy, osztogatod, a munkával megkeresett pénzedet, tegyél úgy, én még sajnos nem tartok ott.....

Ha az ember kölcsön ad, segit annak az embertérsának, akinek a kölcsönt nyújtja.

Annak az emberkének, ezt szem előtt illik tartani, és értékelni illik ezt a gesztust, olyan formában, hogy tartja magát a megbeszéltekhez, szerintem.

Egyébként ezt a kölcsönt, (egy mercedes V klass-t adtam oda neki, hogy majd kifizeti) 2000-ben adtam, azóta eltelt 9 év..........

#100756 Ricsi Előzmény: #99148

Azért lehet, meg tudnám venni az autódat, ha azt most mind visszakapnám, amit így adtam:)

#100748 Kutató Előzmény: #99033

Lementem alfába...... A btk-ba mibe ütköztetnéd? ha polgárit megnyerted és te bosszúvágyóvagy. Az igazság az nem kívánom senkinek, hogy ilyeneken gondolkodjon vagy idáig jusson.

#99664 hosszhuszár Előzmény: #99659

Ha egyszer lesz hozzá hangulatom, elmesélem, hány embernek segítettem így.............

persze vissza 0000000 :(((

#99072 Ricsi Előzmény: #99037

Én ha valakinek kölcsön adok, akkor azt úgy számolom, odaadtam neki. Ha visszaadja az jó, ha nem, akkor is.