Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX0912

Re: nincs cím

#99059 Ricsi Előzmény: #99054

Nem tudom miért. Mondjuk ha szabad a pénzeszköze, le kell adóznia 30%-ot. Tehát ő most 30%-al alacsonyabb árral számol, mert az adón megnyeri.

De ez csak 1 lehetőség, nem vagyok ebben nagy spíler, de sok vállalkozó számol úgy, veszek valamit, és a 30%-át az APEH fizeti.

Ezért nő meg az új autók forgalma is decemberben. Látják, lett nyereség, nem tudják lekönyvelni, így vesznek egy autót.

#99054 Kitano Előzmény: #99044

Nem tudom, olyanról még soha nem hallottam, hogy valaki azért vásárol drágábban mint tehetné, hogy gyorsabban le tudja könyvelni a befektetését. És miért kellene neki 10-ig vagy mostanság akármeddig meglegyen a pakkja? Vagy lemaradtam valamilyen infóról, és fontos OTP közgyűlés lesz? Ez egy speki nagybüfi lesz inkább és valszínűleg komoly sc-t akar.

#99044 Ricsi Előzmény: #99040

Lehet, határideje van. Mondjuk meg kell vennie 10-éig. Akkor sietős.

Hogy miért? mert mondjuk könyvelésileg ez kell neki. Vagy mittomén.

#99035 Kitano Előzmény: #98944

Hát, ha ez egy komoly vevő, és nem speki akkor ritka bénán csinálja.

#98979 Kissherceg Előzmény: #98968

ez nem porsche... nem csinálnak ki itt senkit.. Visszanyitják a 10milió shortot megnézem vevő fejét...

#98968 Amatoregy Előzmény: #98944

nem feltétlenül mond ellent. Kicsinálja a shortosokat, miközben mindenki longos lesz.

Majd megfordítja az irányt és elindítja a lavinát. Ekkor a longosok fogják eldobálni és ott fog majd venni.

Anno az otp nagy tulaj is megvehette volna olcsóbban. És megsem tette. (Meg ki is szórta azóta..)

Itt nagyobb dolgok vannak a háttérben szvsz.

#98944 Kissherceg Előzmény: #98935

valóban vevő lenne, nem az emelkedő hiszti csúcsán vásárolna.... sc-t akar kicsikarni...

#98942 Kissherceg Előzmény: #98928

SCben csak vevő lesz több, nem eladó, lehet short zárásokra spekizik, max kitömik...:) LEfele 8k a célár, felfele csillagok. BUX elemzést olvasd el a hetes chartot...

#98940 Ricsi Előzmény: #98935

Azt szívesen venném tőle:)

Nem tudom, mennyire sürgős neki, lesz-e valami közgyűlés, ahol akar valamit. De céltudatos, az biztos.

Re: Gl

#98937 Bakiba Előzmény: #98871

Jó lesz az volt Allianz longom ma, a tegnapi AIG őrületre:))

Bocs de ez nem off, indikátor:)))

#98928 Ricsi Előzmény: #98920

Tegnap alig 1 millát vett:)

Ma is ő húzta meg 30-70 között.

Csak most már szerintem kezd bajban lenni, mert nem igazán van eladó.

Vagy pihizik, vagy ha most akar venni, felhúzza 6K-ra.

Ezért akarhat SC-t kicsikarni, hogy megkapja. De gondolom a nagyok ezt látják, és nem akarják lezárni a shortjaikat. De az első 2 soron kívül a többi csak spekuláció.

#98919 Ricsi Előzmény: #98914

Én is:)) Bár lehet, kicsit előbb, én türelmetlen vagyok:)

Egyébként meddig várod felfelé? Még mindig 19K a határ nálad?