Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#99033 Ricsi Előzmény: #98680

Ez tévedés, felfüggesztettet akkor kap(na), ha be tudnád bizonyítani a rosszhiszeműséget.

ha én most kérek tőled kölcsön, és nem tudom megadni, az nem bűncselekmény. Recesszió van, elvesztettem az állásom, megromlott az egészségem, bármi lehet. A rosszhiszeműséget nagyon nehéz bizonyítani.

De szerintem rokonra nem is illik.

#99024 lilia Előzmény: #98747

ez a vakkcina a kormany bulija.

meg az ellenzek is benne van.

keltik a panikot, hogy nepegeszseg ugyen az adonkbol most elsikalhassanak megint par milliardot.

es az egesz hatosag asszisztal hozza mert feltik az allasuk, hisz a miniszter nevezi ki oket..

persze a cucc semmit sem er, hisz ha erne akkor nem kis magyar piacra dobnak hanem europanak, de ott nem lehet mutyizni az engedelyekkel....nameg a tekintelyelvuseggel, ijeszgetesekkel,lefizetesekkel....

erdekes hogy miert is nem adjak be az europai hatosagnak.

szomoru....micsoda hely ez!

#98747 archenius Előzmény: #98745

Egy ilyen Ukrán kapcsolat nekem is kellene.

Ex nejem adósom maradt egy pár millióval.

#98742 Amatoregy Előzmény: #98736

akkor hagy dobálja be ide néhány szót (csak hogy bonyolítsam):

- ranghely fenntartás van-e

- terhesen is lehet értékesíteni ingatlant (ha nincs rajta elidegenítési tilalom)

- elidegenítési tilalmat csak bizonyos esetekben lehet bejegyezni

- fedezet elvonás

- adózási kérdések

- valós ügyletet takar-e vagy látszatszerződés

- jövedelem bizonyítása (amiből a kölcsön adott tárgy származott)

#98736 Csokigyáros Előzmény: #98680

Amennyiben fedezetet ad, akkor legyen opciós vételi jogod (ingatlan esetében FH által bejegyzésre kerülve), amit egyoldalú nyilatkozattal lehívghatsz bármikor, az ő megkérdezése nélkül!!!

Minél több papírod legyen aláírva!!!

#98680 Kutató Előzmény: #98142

Lehet közjegyző vagy ügyvéd előtt,kitörölheted a seggedet vele. De a lényeg ha bíróságra kerül az ügy behajtható-e, mert hiába a szerződés és tanúk, sőt elismerő nyilatkozat, ha nevén nincs semmi, felfüggesztettet kap. Ha nem bízol benne kérj ingó -tulajdonodba kerül- vagy ingatlan fedezetet persze bejegyeztetve, mert futhatsz a pénzed után.

#98647 Kitano Előzmény: #98559

Teljesen egyetértek Amatoregy és Krizsti@n javaslatával, közjegyzői okiratba foglalt egyoldalú tartozáselismerő nyilatkozatra van szükség. Fontos, hogy valamilyen lejárat is szerepeljen benne, vagyis hogy meddig kell a tartozást megfizetni, ugyanis ennek lejárta után válik azonnal végrehajthatóvá az okirat. (Csak be kell nyújtani a bíróságra, és már megy is a végrehajtó.)

#98559 Kriszti@n Előzmény: #98267

így van.de fontos,hogy ne ügyvéd előtt hanem mindenképpen közjegyző előtt!!!ugyanis a közjegyző előtt történő kölcsön, szükség esetén azonnal végrehajtható,ameddig az ügyvédi sokkal körülményesebb

#98267 Amatoregy Előzmény: #98142

Mindenképpen célszerű közjegyző előtt tenni. (Vagy magánokiratban, amit később közokiratba foglatok.) Ez lehet egyoldalú vagy kétoldalú.

A magánokirat támadható (mert pl arra hivatkozik, hogy kényszerítetted, nem volt beszámítható állapotban, stb.)

A továbbiakban nagy jelentősége nincs, mert a közokiratnak elsődlegesen végrehajthatóság szempontjából van jelentősége.

Közokirat után megfordul a bizonyítási eljárás, tehát nem neked kell bizonyítani, hogy kölcsönadtál, hanem neki hogy megfizette-e.

#98264 Pityke35 Előzmény: #98254

Nekem is ekkora van csak HD ready-s. A TV (upc direkt) már ezen se túl jó a nagy felbontás miatt, a DVD viszont szép....legalábbis nekem tetszik...már amennyit nézem! :))

#98254 syscrash Előzmény: #98247

nos

Full HD-s tehát 1920 x 1080 , igazándiból Blue Ray ami kihasználná ezt a frelbontást, nincs más, ami tudná ezt a minőséget(se TV adás, se DVD).

Tehát felbontás kontraszt, mind megfelelő.

#98219 syscrash Előzmény: #98174

Meg szabad venni sztem.

Nekem is hasonló van tudásban, 32 colosban csak még régebbi model.

#98186 hosszhuszár Előzmény: #98149

Évek óta tartozik, rokon, semmi papírom nincs róla, az ügyvédem így tájékoztatott, hogy először ismerje el a tartozását....

A többit Ő intézi.

Hmm, ha nem lenne rokon, már nem tartozna............