Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: Csemege építőknek

#103144 666 666 Előzmény: #103139

a kombi olyan mint egy fordrenault

ezzel a quaddal csak egyenesen, vagy keresztbe lehet menni, fordulni nemigen szvsz. :-))))

Re: Csemege építőknek

#103142 hosszhuszár Előzmény: #103139

Azt képzeld el, amikor a hátsógumi lamellái közé szorult kavics eltalálja a pacákot.......

Egyébként jó az ötlet, demiért nem húzta neki, csak cammogott....

itt van nektek jó kis mo…

#101902 666 666

itt van nektek jó kis motor :-)

%3A%2F%2Fwww%2Eonroad%2Ehu%2Fmotor%2Fhirek%2F1786%2F&feature=player_embedded

Re: nincs cím

#98717 Kriszti@n Előzmény: #98705

pont ez a motorozás egyik szépsége.mindegy hogy több milliós csodagépe van az embernek,vagy egy régebbi darab, a motoros az motoros. a feeling ugyanaz.habár HD találkozón láttam már anyuci kicsi fiát az új csilli-villi HD-val arcoskodni,na de az más kategória:-)

#98705 Pityke35 Előzmény: #98583

Nekem Yamaha XTZ 660 ténéré-m van de főleg aszfalton használom. Nekem a KTM drága, bár nagyon tetszik. ( Nekem szinte minden motor tetszik! :))

#98698 Waszeitung Előzmény: #98692

Így nincs konkurencia ebben a szegmensben szinte és a pénz is az ő zsebükbe folyik,technológiát is át tudtak venni,ügyes :D

#98583 Kriszti@n Előzmény: #98582

köszi. 450es endúróm van 2004ben vettem teljesen újonnan.semmi panaszom nem lehet rá,előtte egy rm250-et gyilkoltam nem hétköznapi módon ,de a 2 ütem nekem nem "kényelmes" rugdosni állandóan kicsit macerás.több barátom husaberggel ment(megy) ,miattuk vettem,de nem bántam meg,szerintem ha csere lesz(nem most , mert kibír még 1-2 évet simán) ugyanezt a márkát választom. végülis KTM az egész,de szerintem kevésbé "szerelgetős" ez volt itt a reklám helye:-)

#98582 Waszeitung Előzmény: #98577

Köszönöm,azt hittem még keresésbe vagy így hátha szembe5lik vmi :D

Husaberg érzékeny műszer,kevés embert hallottam aki elégedett vele,Mesterszálláson van egy csapat csak krosszal foglalkoznak ott az egyik srác nagy Berges,esetleg rájuk is kérdezhetsz alkatrész ügyben,bár nem árt velük vigyázni mert nagy zsiványok,de sok mindenük van,ha esetleg szót tudsz velük érteni még jó is lehet egy forrásnak...Atillának hívják a srácot asszem.

#98577 Kriszti@n Előzmény: #98575

erdőben husaberggel,igaz már kicsit leéltem, utcán (még) vzr 1800.(ezt lassan szezon vége előtt jóárasítom,jövőre csere) ha szétnézel ebayen és találsz ami kell szívesen megrendelem neked,de én nem keresgélek már :-) örülök hogy magamnak "kitúrtam" ami kell,ráment jópár napom:-)

#98575 Waszeitung Előzmény: #98555

Nem tudom hol vásárolsz de ha találsz kicsi pénzért CR125 99re tuningrezót vagy/és kipuffdobot,beszállnék a szállítási ktgbe is:D

Mivel mocizol amúgy?

#98568 hosszhuszár Előzmény: #98555

Hmm, sajna ez így van....

rendeltem a kocsimhoz légrugót, az is fele annyiba került, még az itteni vámmal is, de a vámparancsnok személyesen bontotta ki, mert azt hitte fegyver..........ezt meg inkább nem kommentálnám............

már megint felidegesítem…

#98555 Kriszti@n

már megint felidegesítem magam...éppen az ebayen vásárolgatok új motocross cuccokat.kib@szottul zavar,hogy egyes termékeknél a postaköltség teszi ki az áru 30-40%-át ,és még így is fele mint itthon...mondjuk azt hagyjuk is, hogy kedves kis országunk vámhivatala a postaköltségre és csomagolásra is ráteszi a 25% Áfát és a 10% vámot....