Megvolt a 300 pontom, mai shortom zárva.8 100-7 790
ez hogyan volt ? délelőtt még longoltad ?...aztán fordítottál ? és minuszt sikerült csak csinálni ?
:( hát ja, beraksz egy nagyobb csomagnál stoppot nincsenek sokan a könyvben ki tudja hol áll meg. Vagy arra jó, hogy hosszú távú trendet megcsípsz vele, vagy fedezet (de annak is necces).
szintén... Azért nem zártam le hati longomat... visszajövök 200 a kt, nagy mínusz... stoppot meg nem tudok használni, mert leöntöm könyvet.
:(((( phhhhh ez nagyon dühítő sokszor volt ilyen nekem is mikor még régebben többet hatiztam.
Azért vagyok mérges mert amikor nagyon felrángatták Otit a kt beszűkült és nem érte el a következő eladási szintemet.
Én csak chartokat rajzolok,nem hatizom......de kéne az a 16700 környéke,ha jók a rajzaim....
Én is szétadtam hatit.. mire pozit fordítottam..illikvid fos
Tényleg ideje, csak nehogy elkiabáljuk, 10 kor visszajövök, és kizöldülnek olyat mondok.... :)
Akkor tartsam a shortot, vagy féljek még az emelkedéstől?
Már nem kérdés, záródott.
... talán korán...
... de legalább ma is kerestem egy keveset...
áhhh... short long szívás.. katasztrófa nap...
Ha 900 a nyakvonal akkor megtörtént....
Otit fogják vmiért így nem lesz zakó,csak mellény!
Gondolom faxán le is kötik hogy ne lehessen ráadni,a remek shortjaimat kidobáltam emiatt az eszetlen Oti húzás miatt,most meg szépen beverik usákokat,hogy azt a .....
Szép a napi fej-váll !!! Letörik ???
Ideje lenne az emelkedő ék alapján délnek fordulni egy kicsit....
áhh lezárva.. shortot me ilyen kt mellett nem nyitok.. amikor elmentem vaskos plusz, most vaskos mínusz...
Remény hal meg utoljára, talán ma képesek a mínuszos zárásra bár sok pénzt nem tennék rá. :D
Herceg, ezért használom csak fedezeti pozinak ezt a hulladékot mert ezzel a KT játékkal megőrjítik az embert. Nincs likviditás 10 pontonként kellene többszáz kontinak állnia. Vicc, hogy sokszor a két oldal között 50 pont különbségek vannak.
Csatlakozom az előttem szólókhoz....kt már 250 :D
spúúr egy banda és öntik ész nélkül..
hi Kelvin..kívánom hogy zsíros pluszban add el az Otit...
Banyaiz - hát remélem ma nem "mentik" meg Usákokat..