Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#98187 Waszeitung Előzmény: #98169

100 on zártam a 18e n nyitottakat a nagy happyben most meg itt vagyunk bőven alatta hogy ne legyen szép karácsonya aki így tépte Otit.

#98184 akpo7 Előzmény: #98169

En + ott nyitottam. Viszont OTP shortomat kiutottek, most kicsit ideges vagyok.

#98146 akpo7 Előzmény: #98116

S&P: En mar az 50%ot sem varom USAban. Sztem a 38.2% megfogja 1015 korul. Nem ertem, mire emelkedunk, de shortom meg csak az 1/4e a tervezett allomanynak. A BUXban sztem benne lehet a max. 19k, de onnan nem latom az eselyet a tovabbi emelkedesnek.

Re: Gl

#98136 Ricsi Előzmény: #98127

Pont ezt mondom, az S&P az átlagánál van. De a gazdaság nincs. Most gondolj bele, az emberek most megtapasztalták, ennél a rendszernél pillanatok alatt csődbe jutnak.

Persze vannak tökfejek, de egy csomó embernek most nagyon átalakult ám a világképe. Nehéz lesz pl annyi új autót eladni, mint eddig. Mert az emberek jobban meg fogják becsülni, amijük van.

Ha meg nem vesznek új suzukit, akkor hiába nő az igény, sosem fogják már elérni a tavalyelőtti szintet.

De tudod milyenek a számok?

Most esett 90%-ot. Ha innen nő 400%-ot, az milyen szép, nem?

Igaz, hogy pont a fele lesz az eddigieknek, de akkor is szép:)))))

#98127 Waszeitung Előzmény: #98104

Én is így látom hogy a reálgazdaságban óriási a baj,RSS hírekben volt tegnapelőtt Suzukinak 90% al csökkent a profitja (kiragadott példa),de amíg számolatlanul tolják be a zsét részvényekbe addig emelkedni fogunk ki tudja meddig,(remélem nem sokáig)reggel is úgy vették Otit mintha 1000 alatt lenne....

Persze én is csökkentett…

#98116 Ricsi

Persze én is csökkentettem a shortjaim számát, de ha ma sem lépünk rendesen 300 fölé, akkor újranyitogatom őket. Lassan itt a teteje. Lehet még benne 2-3-4-500 pont, de több már nem nagyon.

Persze, ha a nagy tavak arannyá változnak éjszaka, akkor az más, de ez most a realitás.

S&P 1100 körül lesz félúton. Mármint max-min között. És azért nem nagyon van fellendülés sehol, nem dübörög semmi, tehát a valós értéke max ez lehet.

#98107 Ricsi Előzmény: #98095

Mert nem volt zsé a számládon.

bux esetén kell lennie kontraktusonként 24 000 Ft.-nak, ez az ára.

Aztán mondjuk eladtál 16 000-n. Este meg 17 000, akkor kontraktusonként be kell vinned 1000 pontszor 10 forintot. Ha ezt beviszed, akkor mehetsz tovább. És ha 30 000 az ára, és te bevittél összesen 140 000 Ft.-ot, akkor még mindig megvan a shortod.

#98104 Ricsi Előzmény: #98087

Én azt gondolom, az utolsókat rúgjuk. És ha a nagyoknak nem egy nagy zuhé lenne a fejükben, nem tépnék ennyire. Ez nem normális emelkedés, ez olyan maciban bika.

Én nézem a mai várt adatokat is, pl valami (nem emlékszem mi) a múlt hónapban 1,2 olt, most 0,5-öt várnak. Ha lesz 0,7, mindenki boldog lesz, de akkor is csökkent. A reálgazdaságban nagy bajok vannak. Már régóta mondom, de továbbra is ezt látom.

Egyszerűen a rendszer rossz. Baj van? Nyomtatok pénzt. Veszek. De attól nagyobb lesz a baj, nem? Ááá, az nem baj, mert azzal ráérünk akkor is foglalkozni.

Én most ezt látom. Toljuk el a nehézségeket, görgetjük magunk előtt, de ez a görgeteg egyre nagyobb lesz. És ugye, egyszer elindul visszafelé.

Nyilván nem tudom, mitől fog, de ha fog, ekkora görgeteg nagyot fog zuhanni.

#98087 Waszeitung Előzmény: #98077

Jogos,nálad a pont,én elhiszem hogy lesz,csak olyan rózsaszín ködben van mki hogy minden esést megvesznek ész nélkül,de amíg a rendszerbe szórt pénzen rv-t vásárolnak addig necces lesz az esés,pedig már én is nagyon várom,ilyen szinten longot nem merek nyitni.....

#98079 matgab Előzmény: #98040

mi az hogy nem tudod tartani a shortot?

Azt vagy zárod magadtól, vagy kényszerzárnak ,ha +10%-ban vagy, vagy lehet még a 10% felett is tartogatni valamilyen módon?

#98077 Ricsi Előzmény: #98073

És milyen nehéz volt 8K-s otinál elhinni a 2K alattit? :))

És én remélem nem fogok sírni, ha most is kibírom nélküle:))